Graniet polijsten

Laat SchoneVloeren.nl uw granieten vloer polijsten

Wilt u de unieke glans van uw granieten vloer weer terugkrijgen? Laat het graniet dan polijsten. Bij SchoneVloeren.nl herstellen we uw vloer weer in zijn oude glorie met behulp van hoogwaardige producten en een professionele schuurmachine met diverse diamantschijven om de krasjes en doffe vlekken te verwijderen.

Als expert op het gebied van vloeren polijsten, weten we als geen ander dat ieder oppervlak anders behandeld moet worden. We gaan daarom graag met u in gesprek en bepalen samen de gewenste behandeling van uw granieten vloer. Vraag een offerte aan en krijg binnen enkele werkdagen een kostenindicatie. Vragen of advies nodig? Bel ons op 0251 32 00 40 of stuur een WhatsAppbericht.

natuurstenen vloeren laten reinigen door SchoneVloeren.nl

Voordelen van SchoneVloeren.nl

Als u kiest om uw vloer te laten polijsten door SchoneVloeren.nl, dan profiteert u altijd van de beste voordelen:

 

 • De vloer van graniet binnen 1 dag geslepen en gepolijst
 • Team van experts met ruim 30 jaar ervaring
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • Bepaal zelf de gewenste afwerking
 • Vooraf een vrijblijvende offerte

Kan ik graniet zelf polijsten?

We zien regelmatig dat mensen zelf hun granieten vloer met de hand proberen te polijsten. De kennis ontbreekt echter hoe ze precies een vloer op de juiste manier moeten polijsten. Graniet heeft een relatief harde toplaag en het is zonder ervaring en een zorgvuldige aanpak moeilijk om zelf het gewenste resultaat en de juiste afwerking te realiseren. Als u de vloer zelf polijst, is de kans ook groot dat u het graniet beschadigt. In plaats van dat u kosten bespaart, bent u juist meer kwijt om de vloer weer te herstellen.

Laat de behandeling over aan een expert

Laat de behandeling van een granieten vloer altijd over aan een specialist. Onze experts hebben meer dan 30 jaar ervaring met het polijsten van graniet en kennen deze natuursteensoort door en door. Zij weten precies hoe ze het gewenste resultaat behalen en voeren de werkzaamheden uit met behulp van de beste materialen en duurzame producten.

U kunt bij SchoneVloeren.nl zelf bepalen welke glansafwerking u wilt. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Twijfel dan geen moment en neem contact met ons op of vraag onderaan de pagina een offerte aan.

Graniet polijsten prijs

De kosten om uw granieten vloer te laten polijsten zijn afhankelijk van 3 factoren:

 • De conditie van het graniet
 • Het aantal vierkante meters
 • Eventuele bijzonderheden

We bepalen de prijs mede aan de hand van de aanwezige beschadigingen en de glansafwerking die uw voorkeur heeft. U kunt in het offerteformulier direct foto’s bijvoegen, zodat we een duidelijk beeld krijgen van de situatie en kunnen bepalen hoeveel het kost om de vloer weer te laten glanzen.

Let op: met polijsten werken wij alleen oppervlakkige beschadigingen weg. Voor het wegwerken van diepere scheuren of beschadigingen, moeten wij de natuurstenen vloer eerst slijpen.

Wilt u een passende kostenindicatie ontvangen? Vul het offerteformulier volledig in en ontvang binnen enkele werkdagen een offerte van ons. Als u vervolgens besluit ons in te schakelen, komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Onze experts zijn dankzij uw bijgevoegde foto’s ook helemaal op de hoogte van welke werkzaamheden ze moeten uitvoeren om de vloer in zijn oude glorie te herstellen en zijn unieke glans weer terug te geven.

Onze werkwijze

1. Offerteaanvraag invullen

Vul het offerteformulier in en voeg direct foto’s toe. Verstuur vervolgens de aanvraag. Mocht u eerst nog vragen hebben of advies willen ontvangen, dan zijn we makkelijk te bereiken via 0251 32 00 40 of WhatsApp.

 

2. Kostenindicatie opstellen

Als we de aanvraag hebben ontvangen, beoordelen we de opgegeven informatie en de foto’s. Vervolgens maken we een gerichte inschatting van de werkzaamheden en stellen we een prijsindicatie op. We sturen uw offerte binnen enkele werkdagen naar u op.

3. Werkzaamheden uitvoeren

Gaat u akkoord? We plannen een datum in waarop we langskomen om uw granieten vloer naar wens te polijsten. We maken gebruik van duurzame producten en een professionele schuurmachine met diverse diamantschijven om uw granieten vloer zorgvuldig te polijsten, krasjes te verwijderen en weer te laten glanzen. Zo bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat.

4. Granieten vloer controleren

Na onze werkzaamheden controleren we het graniet en impregneren we het – indien gewenst – ter bescherming van de vloer. Is het nog niet naar wens, dan lossen we het probleem meteen op. U profiteert bij SchoneVloeren.nl altijd van onze 100% kwaliteitsgarantie!

 

Wanneer graniet laten reinigen?

Een granieten vloer gaat lang mee en behoudt zijn unieke glans als u hem regelmatig goed schoonmaakt. Neem de vloer minstens 1 keer per week onder handen door goed te stofzuigen en vervolgens te dweilen met een schoonmaakmiddel dat PH-neutraal is (geen azijn, ammoniak of citroen gebruiken).

Om vlekken te verwijderen, gebruikt u een microvezeldoek met daarop een PH-neutraal schoonmaakmiddel. Voor een volledige reiniging past u het liefst een speciale reiniger toe die u met een zachte doek of dweil over de vloer verspreidt.

Hoe goed u uw granieten vloer ook schoonmaakt, hij heeft uiteindelijk wel een specialistische onderhoudsbeurt nodig. Ook hiervoor kunt u terecht bij SchoneVloeren.nl. We reinigen het graniet volledig, laten het weer als vanouds glanzen en brengen er zo weer nieuw leven in.

 

Werkzaamheden van onze experts naar uw voorkeuren

Graniet glimt van nature minder dan een marmeren vloer, maar krijgt ook na een goede polijstbeurt zijn unieke glans weer terug. U bepaalt bij ons zelf de afwerking van uw vloer (mat, zijdeglans of hoogglans). Aan de hand van uw voorkeuren gebruiken we de technieken en materialen die het gewenste resultaat bieden.

In de meeste gevallen starten we met een grondige reiniging van het graniet. Als de vloer er klaar voor is, voeren we 1 of meerdere van de onderstaande werkzaamheden naar uw wensen uit: 

Slijpfase Soort oppervlaktebewerking Werkzaamheden Eindresultaat
Eerste slijpfase Graniet slijpen We verwijderen diepere krassen en beschadigingen door de vloer te slijpen. Een matte finish
Tweede slijpfase Graniet polijsten We maken de vloer weer glad en behandelen doffe vlekken door de oppervlakkige krasjes te verwijderen met een middelfijne diamantschijf. Een (zijde)glanzende finish
Derde slijpfase Granieten vloer verder polijsten We gebruiken een nog fijnere diamantschijf en laten de vloer nog meer glanzen. Een hoogglanzende finish
Afwerkingsfase Graniet impregneren We voorzien de vloer van een beschermlaag. Een onzichtbare beschermlaag over de marmeren vloer

Andere soort natuursteen laten polijsten?

U weet nu alles over graniet polijsten, maar deze techniek is ook toepasbaar op bijna alle soorten natuursteen. Er zit echter wel verschil in het toepassen van deze techniek per type stenen vloer. Wilt u meer informatie over het laten polijsten van andere soorten natuursteen, bezoek dan een van de onderstaande pagina’s:

 • Marmer polijsten
 • Travertin polijsten
 • Leisteen polijsten
 • Hardsteen polijsten
 • Terrazzo polijsten

Vragen? Neem contact op

Wilt u uw vloer graag door SchoneVloeren.nl laten polijsten, maar heeft u nog een vraag? Neem dan direct contact met ons op via 0251 32 00 40 of WhatsApp. Als u meteen een offerte wilt aanvragen, vul dan het formulier onderaan de pagina in. U ontvangt binnen enkele werkdagen bericht van ons met een passende kostenindicatie.

Recente projecten

Klanten aan het woord

“Nadat onze granieten vloer wel heel vies was geworden en hier en daar ook nog lichtelijk was beschadigd, besloten we een professional in te schakelen. Na een korte zoektocht op internet kwamen we uit bij SchoneVloeren.nl. We hebben direct een offerte aangevraagd en zijn heel snel geholpen. De mannen van SchoneVloeren.nl hebben geweldig werk afgeleverd en de vloer ziet er weer als nieuw uit.” Sandy Hoogeveen, Zaandam

Alexandra, Hillegom

“Ik keek al een tijdje aan tegen een vloer die zelf niet meer goed schoon te maken was. Ik heb de hulp van SchoneVloeren.nl ingeschakeld om mijn granieten vloer goed te reinigen en professioneel te polijsten. Vervolgens hebben ze de natuursteen ook geïmpregneerd. Mijn vloer ziet er fantastisch uit en kan weer jaren mee! Ik kan SchoneVloeren.nl iedereen met een natuurstenen vloer aanbevelen.” Niels van de Berg, Uitgeest

Willem, Nijmegen

“De medewerkers van SchoneVloeren.nl zijn echt super! Ze leveren fantastisch werk af en bieden de beste service. Ik wilde mijn granieten vloer zo snel mogelijk laten polijsten en vroeg dus een offerte aan. Tussen mijn offerteaanvraag en de uitvoering van de werkzaamheden zat heel weinig tijd. Ik raad iedereen SchoneVloeren.nl aan.” Raymond Vink, Alkmaar

Martine, Leiden

Ontvang een offerte binnen enkele werkdagen

Direct offerte aanvragen

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Aanvullende informatie (niet verplicht)

Adres

Wat wilt u laten polijsten?

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 4 bestanden uploaden.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.