parallax background

Tapijt vloer reinigen

Tapijt reinigen

Tapijt is een veelgebruikte vloerbedekking in kantoren, woningen, hotels en zelfs aan boord van cruiseschepen. Als wij grondig uw tapijt reinigen, kunt u weer lange tijd vooruit. Al het vuil en vlekken eruit, de vloerbedekking weer fris laten ruiken en uw tapijt krijgt weer de uitstraling of het net gelegd is. SchoneVloeren.nl is met al onze ervaring, vakmensen, apparatuur en de beste schoonmaakmiddelen de beste tapijtreiniger die u zich kunt wensen!

Meer over tapijt

Tapijt is een vloerbedekking van textiel die bestaat uit een drager van jute of kunststof waarop een bovenkant is aangebracht van losse draadeinden of lussen van materialen zoals wol, kunstgaren of katoen. Het woord tapijt is afkomstig van het Perzische woord tafta, dat geweven betekent.

Tapijt wordt meestal kamerbreed (van muur tot muur) gelegd uit rollen van vier meter breed. Bekende merken zijn onder andere Desso en Bonaparte.

Vloerbedekking schoonmaken met tapijtreiniger

Een vloerbedekking heeft naast het bieden van comfort en een bijdrage leveren aan een aangename akoestiek en warmte, ook een representatieve functie. Bovendien slijt schoon tapijt veel minder snel dan vervuild tapijt. Als onze vakmensen met een professionele tapijtreiniger en milieuvriendelijke, veilige schoonmaakmiddelen uw vloerbedekking grondig schoonmaken, kunt u weer lange tijd vooruit. Wij gebruiken weinig water en verplaatsen de meubels.

Uw tapijt is binnen 1 uur droog!

Tapijt reinigen

Schakel de experts van SchoneVloeren.nl in voor deskundig advies en de grondige reiniging van uw tapijt!

Professioneel uw vloer laten reinigen?

Laat uw vloer weer stralen met SchoneVloeren.nl - Expert in vloeronderhoud en reiniging sinds 1992!