Tegelvloer schoonmaken

Het grondig schoonmaken en impregneren van vloertegels en wandtegels is een vak apart. Werk voor de specialisten van SchoneVloeren.nl dus. Wij kunnen als geen ander plavuizen reinigen en voegen schoonmaken. Dankzij de juiste apparatuur, de beste schoonmaakmiddelen en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw matte vloertegels, keramische en (on)geglazuurde tegels er weer uit gaan zien als nieuw.

tegels tegelvloer door SchoneVloeren.nl laten reinigen

Reinigen van vloertegels en wandtegels

Vloertegels en wandtegels kenmerken zich door een enorme verscheidenheid aan kleuren en materialen. Vaak wordt geglazuurde of ongeglazuurde keramiek toegepast. Natuurlijk maakt u dat regelmatig schoon of laat u dat doen door een all-round schoonmaakbedrijf.

Diep reinigen van tegelvloeren is echter een vak apart. Werk voor specialisten dus. Zodat uw tegels weer gaan stralen. En, zoals gezegd, voorkomen is beter dan genezen. Impregneren kan helpen de tegels voor langere tijd te laten stralen. Het schoonmaken van vloertegels en wandtegels kan dan snel en gemakkelijk.

Recente projecten

Klanten aan het woord

“Nadat onze granieten vloer wel heel vies was geworden en hier en daar ook nog lichtelijk was beschadigd, besloten we een professional in te schakelen. Na een korte zoektocht op internet kwamen we uit bij SchoneVloeren.nl. We hebben direct een offerte aangevraagd en zijn heel snel geholpen. De mannen van SchoneVloeren.nl hebben geweldig werk afgeleverd en de vloer ziet er weer als nieuw uit.” Sandy Hoogeveen, Zaandam

Alexandra, Hillegom

“Ik keek al een tijdje aan tegen een vloer die zelf niet meer goed schoon te maken was. Ik heb de hulp van SchoneVloeren.nl ingeschakeld om mijn granieten vloer goed te reinigen en professioneel te polijsten. Vervolgens hebben ze de natuursteen ook geïmpregneerd. Mijn vloer ziet er fantastisch uit en kan weer jaren mee! Ik kan SchoneVloeren.nl iedereen met een natuurstenen vloer aanbevelen.” Niels van de Berg, Uitgeest

Willem, Nijmegen

“De medewerkers van SchoneVloeren.nl zijn echt super! Ze leveren fantastisch werk af en bieden de beste service. Ik wilde mijn granieten vloer zo snel mogelijk laten polijsten en vroeg dus een offerte aan. Tussen mijn offerteaanvraag en de uitvoering van de werkzaamheden zat heel weinig tijd. Ik raad iedereen SchoneVloeren.nl aan.” Raymond Vink, Alkmaar

Martine, Leiden

Tegelvloer laten schoonmaken door professioneel bedrijf

Natuurlijk bent u zuinig op uw tegelvloer. Regelmatig dweilen houdt de tegels en de voegen schoon en fris. Maar om de vloer langdurig in een goede conditie te houden, is meer nodig. Zoals de tegelvloer grondig laten schoonmaken door een professioneel bedrijf bijvoorbeeld.

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in reinigen, het verwijderen van vlekken, krassen & strepen en de vloer duurzaam behandelen. Door tegels en voegen te laten onderhouden ziet de vloer er weer fris en glanzend uit en zal er veel minder vuil intrekken. Bovendien hoeft het laten schoonmaken van uw tegelvloer door een professioneel bedrijf helemaal niet duur te zijn. Onze ervaren vakmensen doen het zware werk en laten uw tegels weer glanzen.

Vraag nu een vrijblijvende opgave van kosten door het contactformulier in te vullen en eventueel een foto bij te voegen!

Ontvang een offerte binnen enkele werkdagen

Direct offerte aanvragen

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Aanvullende informatie (niet verplicht)

Adres

Wat wilt u laten reinigen?

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 4 bestanden uploaden.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.