Tegelvloer schoonmaken

Het grondig schoonmaken en impregneren van vloertegels en wandtegels is een vak apart. Werk voor de specialisten van SchoneVloeren.nl dus. Wij kunnen als geen ander plavuizen reinigen en voegen schoonmaken. Dankzij de juiste apparatuur, de beste schoonmaakmiddelen en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw matte vloertegels, keramische en (on)geglazuurde tegels er weer uit gaan zien als nieuw.

tegels tegelvloer door SchoneVloeren.nl laten reinigen

Reinigen van vloertegels en wandtegels

Vloertegels en wandtegels kenmerken zich door een enorme verscheidenheid aan kleuren en materialen. Vaak wordt geglazuurde of ongeglazuurde keramiek toegepast. Natuurlijk maakt u dat regelmatig schoon of laat u dat doen door een all-round schoonmaakbedrijf.

Diep reinigen van tegelvloeren is echter een vak apart. Werk voor specialisten dus. Zodat uw tegels weer gaan stralen. En, zoals gezegd, voorkomen is beter dan genezen. Impregneren kan helpen de tegels voor langere tijd te laten stralen. Het schoonmaken van vloertegels en wandtegels kan dan snel en gemakkelijk.

Ons werk

Recent Werk

Klanten aan het woord

Vanaf de aanvraag is direct duidelijk dat service hoog in het vaandel staat bij Schonevloeren.nl. De medewerkers zijn kundig en betrouwbaar. Na de schoonmaak van onze vloer hadden wij een aantal verbeterpunten en ook deze werden direct opgepakt en opgelost. Al met al zijn wij meer dan tevreden. Alexandra, Hillegom (12-02-2021)

Alexandra, Hillegom (12-02-2021)

Het resultaat is werkelijk fantastisch. Ik ga je bedrijf absoluut aanbevelen bij anderen. Je medewerkers zijn heel precies, zorgzaam en erg correct. Ik denk dat je blij mag zijn met deze geweldige vakmensen. Willem, Nijmegen (04-02-2021)

Willem, Nijmegen (04-02-2021)

Top mannen die de klus uitstekend hebben gedaan. Mijn vloerbedekking is als nieuw. Martine, Leiden (24-06-2020)

Martine, Leiden (24-06-2020)

Uitstekend! Goed bedrijf, uitstekende service. Echt een bedrijf wat zich houdt aan de afspraken. Sylvia, Almere (27-07-2020)

Client Since 1995

Goed werk en vriendelijk personeel. De offerte was correct en snel verstrekt. Piet, Zuid-Scharwoude (27-07-2020)

Client Since 1995

Dit bedrijf komt zijn afspraken na. Dit is een bedrijf met goede en vriendelijke medewerkers. Die kwaliteit toezeggen en ook nakomen. Hans, Oegstgeest (15-03-2020)

Client Since 1995

Tegelvloer laten schoonmaken door professioneel bedrijf

Natuurlijk bent u zuinig op uw tegelvloer. Regelmatig dweilen houdt de tegels en de voegen schoon en fris. Maar om de vloer langdurig in een goede conditie te houden, is meer nodig. Zoals de tegelvloer grondig laten schoonmaken door een professioneel bedrijf bijvoorbeeld.

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in reinigen, het verwijderen van vlekken, krassen & strepen en de vloer duurzaam behandelen. Door tegels en voegen te laten onderhouden ziet de vloer er weer fris en glanzend uit en zal er veel minder vuil intrekken. Bovendien hoeft het laten schoonmaken van uw tegelvloer door een professioneel bedrijf helemaal niet duur te zijn. Onze ervaren vakmensen doen het zware werk en laten uw tegels weer glanzen.

Vraag nu een vrijblijvende opgave van kosten door het contactformulier in te vullen en eventueel een foto bij te voegen!

Ontvang een offerte binnen enkele werkdagen

Direct offerte aanvragen

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Aanvullende informatie (niet verplicht)

Adres

Wat wilt u laten reinigen?

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.
Chat openen