Vloerbedekking reinigen

Tapijt is een veelgebruikte vloerbedekking in kantoren, woningen, hotels en zelfs aan boord van cruiseschepen. Als wij grondig uw tapijt reinigen, kunt u weer lange tijd vooruit. Al het vuil en vlekken eruit, de vloerbedekking weer fris laten ruiken en uw tapijt krijgt weer de uitstraling of het net gelegd is. SchoneVloeren.nl is met al onze ervaring, vakmensen, apparatuur en de beste schoonmaakproducten de beste tapijtreiniger die u zich kunt wensen!

vloerbedekking tapijt laten reinigen door SchoneVloeren.nl

Ons werk

Recent Werk

Klanten aan het woord

Vanaf de aanvraag is direct duidelijk dat service hoog in het vaandel staat bij Schonevloeren.nl. De medewerkers zijn kundig en betrouwbaar. Na de schoonmaak van onze vloer hadden wij een aantal verbeterpunten en ook deze werden direct opgepakt en opgelost. Al met al zijn wij meer dan tevreden. Alexandra, Hillegom (12-02-2021)

Alexandra, Hillegom (12-02-2021)

Het resultaat is werkelijk fantastisch. Ik ga je bedrijf absoluut aanbevelen bij anderen. Je medewerkers zijn heel precies, zorgzaam en erg correct. Ik denk dat je blij mag zijn met deze geweldige vakmensen. Willem, Nijmegen (04-02-2021)

Willem, Nijmegen (04-02-2021)

Top mannen die de klus uitstekend hebben gedaan. Mijn vloerbedekking is als nieuw. Martine, Leiden (24-06-2020)

Martine, Leiden (24-06-2020)

Uitstekend! Goed bedrijf, uitstekende service. Echt een bedrijf wat zich houdt aan de afspraken. Sylvia, Almere (27-07-2020)

Client Since 1995

Goed werk en vriendelijk personeel. De offerte was correct en snel verstrekt. Piet, Zuid-Scharwoude (27-07-2020)

Client Since 1995

Dit bedrijf komt zijn afspraken na. Dit is een bedrijf met goede en vriendelijke medewerkers. Die kwaliteit toezeggen en ook nakomen. Hans, Oegstgeest (15-03-2020)

Client Since 1995

Vloerbedekking laten reinigen door professioneel bedrijf

Natuurlijk bent u zuinig op uw vloerbedekking. Regelmatig stofzuigen helpt om vuil te verwijderen en het tapijt schoon te houden. Maar om de vloer langdurig in een goede conditie te houden, is meer nodig. Zoals de vloerbedekking grondig laten reinigen door een professioneel bedrijf bijvoorbeeld.

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in diep reinigen en het verwijderen van vlekken met een professionele stoomreiniger. Door tapijt te laten onderhouden ziet de vloer er weer schoon uit en zal de vloerbedekking weer fris ruiken en zal er veel minder vuil intrekken. Bovendien hoeft vloerbedekking laten reinigen door een professioneel bedrijf helemaal niet duur te zijn. Onze ervaren vakmensen doen het zware werk en laten uw vloerbedekking er uitzien alsof deze net is gelegd.

Vraag nu een vrijblijvende opgave van kosten door het contactformulier in te vullen en eventueel een foto bij te voegen!

Ontvang een offerte binnen enkele werkdagen

Direct offerte aanvragen

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Aanvullende informatie (niet verplicht)

Adres

Wat wilt u laten reinigen?

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.
Chat openen