Alles over SchoneVloeren

Kwaliteit op nummer 1

SchoneVloeren.nl

Al sinds 1992 laat SchoneVloeren.nl bestaande vloeren weer stralen als nooit tevoren. Wij houden ons bezig met specialistisch onderhoud van allerlei vloeren en het grondig reinigen en desinfecteren van diverse ruimtes en objecten zoals meubels en stoelen, zowel bij u thuis maar ook op kantoren en in openbare ruimtes.

Vanuit ons bedrijfspand in Uitgeest sturen wij onze collega’s dagelijks op pad door heel Nederland. Inmiddels hebben wij vele tevreden klanten in heel Nederland.

SchoneVloeren.nl heeft een zeer gezonde en aansprekende historie. Ook bouwen wij inmiddels volop mee aan een duurzame toekomst door “groener” te werken.

Op deze website treft u allerlei informatie aan over ons bedrijf, de verschillende segmenten waarin wij werken, over het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en kunt u de actuele vacatures vinden.

Vakmensen met jarenlange ervaring

Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken bewijzen dat. Wij zijn daar trots op en geven graag een impressie.

Garant voor kwaliteit

Klanten weten onze inspanningen uitstekend te waarderen. Via de beoordelingsapp van Trustpilot bijvoorbeeld. Bekijk onze aansprekende projecten!

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

SchoneVloeren.nl vindt het belangrijk sociaal verantwoord en met respect voor de kwaliteit van de dienstverlening opdrachten uit te zetten, aan te nemen en uit te voeren.

SchoneVloeren.nl werkt duurzaam

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

WERKZAAMHEDEN

werkzaamheden schonevloeren.nl

Het adres voor al uw vloer­reinigings­werk­zaam­heden

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Graag zelfs! Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. De volgende pagina’s vertellen meer over onze werkzaamheden. Natuurlijk zijn die afhankelijk van het soort vloer, de staat waarin deze verkeert en de wensen van onze opdrachtgever. Maar weet wel dat wij geen uitdaging uit de weg gaan!

opdrachtgevers

opdrachtgevers van SchoneVloeren.nl

Grote diversiteit aan opdrachtgevers

Van schoolgebouw tot cruiseschip: wij werken voor een groot aantal opdrachtgevers in een boeiende verscheidenheid aan segmenten. Zo houden onze vakmensen zich bezig met onderhoud van vloeren in de horeca, gezondheidszorg, kantoren, winkels, openbare instellingen en in privéwoningen. Steeds gericht op hetzelfde doel: de vloer weer laten glanzen alsof hij gisteren is gelegd. Lees meer over de segmenten waar wij werken en schroom niet om contact op te nemen als u in een ander segment actief bent!

werkgebieden

werkgebieden schonevloeren.nl

SchoneVloeren.nl werkt door heel Nederland

Ooit is SchoneVloeren.nl begonnen met het reinigen, schoonmaken en onderhouden van allerlei soorten vloeren in het gebied tussen Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Later zijn wij in de hele provincie Noord-Holland actief geworden en inmiddels in heel Nederland. Dus waar u zich ook bevindt en wat voor vloer u ook heeft: onze vakmensen komen graag naar u toe! Dat scheelt u een hoop zwaar werk en het resultaat zal u positief verrassen. Uw vloer weer als nieuw!

Onze keurmerken

Recente projecten

Klanten aan het woord

“Nadat onze granieten vloer wel heel vies was geworden en hier en daar ook nog lichtelijk was beschadigd, besloten we een professional in te schakelen. Na een korte zoektocht op internet kwamen we uit bij SchoneVloeren.nl. We hebben direct een offerte aangevraagd en zijn heel snel geholpen. De mannen van SchoneVloeren.nl hebben geweldig werk afgeleverd en de vloer ziet er weer als nieuw uit.” Sandy Hoogeveen, Zaandam

Alexandra, Hillegom

“Ik keek al een tijdje aan tegen een vloer die zelf niet meer goed schoon te maken was. Ik heb de hulp van SchoneVloeren.nl ingeschakeld om mijn granieten vloer goed te reinigen en professioneel te polijsten. Vervolgens hebben ze de natuursteen ook geïmpregneerd. Mijn vloer ziet er fantastisch uit en kan weer jaren mee! Ik kan SchoneVloeren.nl iedereen met een natuurstenen vloer aanbevelen.” Niels van de Berg, Uitgeest

Willem, Nijmegen

“De medewerkers van SchoneVloeren.nl zijn echt super! Ze leveren fantastisch werk af en bieden de beste service. Ik wilde mijn granieten vloer zo snel mogelijk laten polijsten en vroeg dus een offerte aan. Tussen mijn offerteaanvraag en de uitvoering van de werkzaamheden zat heel weinig tijd. Ik raad iedereen SchoneVloeren.nl aan.” Raymond Vink, Alkmaar

Martine, Leiden

Ontvang binnen enkele werkdagen een reactie

Direct informatie aanvragen

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Adres

Waar wilt u meer over weten?

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 4 bestanden uploaden.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.