Alles over SchoneVloeren

Kwaliteit op nummer 1

SchoneVloeren.nl

Al sinds 1992 laat SchoneVloeren.nl bestaande vloeren weer stralen als nooit tevoren. Wij houden ons bezig met specialistisch onderhoud van allerlei vloeren en het grondig reinigen en desinfecteren van diverse ruimtes en objecten zoals meubels en stoelen, zowel bij u thuis maar ook op kantoren en in openbare ruimtes.

Vanuit ons bedrijfspand in Uitgeest sturen wij onze collega’s dagelijks op pad door heel Nederland. Inmiddels hebben wij vele tevreden klanten in heel Nederland.

SchoneVloeren.nl heeft een zeer gezonde en aansprekende historie. Ook bouwen wij inmiddels volop mee aan een duurzame toekomst door “groener” te werken.

Op deze website treft u allerlei informatie aan over ons bedrijf, de verschillende segmenten waarin wij werken, over het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en kunt u de actuele vacatures vinden.

Vakmensen met jarenlange ervaring

Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken bewijzen dat. Wij zijn daar trots op en geven graag een impressie.

Garant voor kwaliteit

Klanten weten onze inspanningen uitstekend te waarderen. Via de beoordelingsapp van Kiyoh bijvoorbeeld. Bekijk onze aansprekende projecten!

SchoneVloeren.nl werkt duurzaam

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

WERKZAAMHEDEN

werkzaamheden schonevloeren.nl

Het adres voor al uw vloer­reinigings­werk­zaam­heden

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Graag zelfs! Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. De volgende pagina’s vertellen meer over onze werkzaamheden. Natuurlijk zijn die afhankelijk van het soort vloer, de staat waarin deze verkeert en de wensen van onze opdrachtgever. Maar weet wel dat wij geen uitdaging uit de weg gaan!

opdrachtgevers

opdrachtgevers van SchoneVloeren.nl

Grote diversiteit aan opdrachtgevers

Van schoolgebouw tot cruiseschip: wij werken voor een groot aantal opdrachtgevers in een boeiende verscheidenheid aan segmenten. Zo houden onze vakmensen zich bezig met onderhoud van vloeren in de horeca, gezondheidszorg, kantoren, winkels, openbare instellingen en in privéwoningen. Steeds gericht op hetzelfde doel: de vloer weer laten glanzen alsof hij gisteren is gelegd. Lees meer over de segmenten waar wij werken en schroom niet om contact op te nemen als u in een ander segment actief bent!

werkgebieden

werkgebieden schonevloeren.nl

SchoneVloeren.nl werkt door heel Nederland

Ooit is SchoneVloeren.nl begonnen met het reinigen, schoonmaken en onderhouden van allerlei soorten vloeren in het gebied tussen Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Later zijn wij in de hele provincie Noord-Holland actief geworden en inmiddels in heel Nederland. Dus waar u zich ook bevindt en wat voor vloer u ook heeft: onze vakmensen komen graag naar u toe! Dat scheelt u een hoop zwaar werk en het resultaat zal u positief verrassen. Uw vloer weer als nieuw!

Ons werk

Recent Werk

Klanten aan het woord

Vanaf de aanvraag is direct duidelijk dat service hoog in het vaandel staat bij Schonevloeren.nl. De medewerkers zijn kundig en betrouwbaar. Na de schoonmaak van onze vloer hadden wij een aantal verbeterpunten en ook deze werden direct opgepakt en opgelost. Al met al zijn wij meer dan tevreden. Alexandra, Hillegom (12-02-2021)

Alexandra, Hillegom (12-02-2021)

Het resultaat is werkelijk fantastisch. Ik ga je bedrijf absoluut aanbevelen bij anderen. Je medewerkers zijn heel precies, zorgzaam en erg correct. Ik denk dat je blij mag zijn met deze geweldige vakmensen. Willem, Nijmegen (04-02-2021)

Willem, Nijmegen (04-02-2021)

Top mannen die de klus uitstekend hebben gedaan. Mijn vloerbedekking is als nieuw. Martine, Leiden (24-06-2020)

Martine, Leiden (24-06-2020)

Uitstekend! Goed bedrijf, uitstekende service. Echt een bedrijf wat zich houdt aan de afspraken. Sylvia, Almere (27-07-2020)

Client Since 1995

Goed werk en vriendelijk personeel. De offerte was correct en snel verstrekt. Piet, Zuid-Scharwoude (27-07-2020)

Client Since 1995

Dit bedrijf komt zijn afspraken na. Dit is een bedrijf met goede en vriendelijke medewerkers. Die kwaliteit toezeggen en ook nakomen. Hans, Oegstgeest (15-03-2020)

Client Since 1995

Ontvang binnen enkele werkdagen een reactie

Direct informatie aanvragen

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Adres

Waar wilt u meer over weten?

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.
Chat openen