parallax background

Forbo Monel reinigen

Forbo Monel vloer reinigen

In Nederland, maar ook daarbuiten, wordt veel gebruik gemaakt van Forbo vloeren. Deze fabrikant heeft wereldwijd een marktaandeel van 65%. Forbo vloeren hebben van zichzelf al een beschermende toplaag, die zich eenvoudig stofvrij laat maken. Het aanbrengen van een Monel film zorgt ervoor dat vuil minder hecht en dat het wordt verwijderd bij het schoonmaken. Laat het periodiek en incidenteel onderhoud over aan SchoneVloeren.nl: onze vakmensen brengen dan na het reinigen opnieuw Monel aan op de Forbo vloer, waardoor deze weer glanst als nieuw.

Nieuwe beschermlaag Forbo Monel

Juist voor Forbo Monel vloeren is schoonmaken en onderhoud van groot belang. Vloeren van Forbo Monel dienen regelmatig gereinigd te worden en te worden voorzien van een nieuwe laag Monel waardoor de vloer weer glanst als nieuw.

Forbo Monel vloeren onderhouden en beschermen

Forbo Monel vloeren zijn een populaire keuze voor zowel woningen als commerciële ruimtes, dankzij hun duurzaamheid en esthetische veelzijdigheid. Deze vloeren vereisen specifieke zorg om hun glans en kwaliteit te behouden.

Het onderhouden en beschermen van Forbo Monel vloeren is een vak apart, dat idealiter regelmatig gebeurt naast de dagelijkse schoonmaak.

Forbo Monel vloeren reinigen

Voor een diepgaande reiniging van uw Forbo Monel vloeren, adviseren wij om contact op te nemen met de experts van SchoneVloeren.nl!

Professioneel uw vloer laten reinigen?

Laat uw vloer weer stralen met SchoneVloeren.nl - Expert in vloeronderhoud en reiniging sinds 1992!