parallax background

PVC vloer reinigen

PVC vloer reinigen

PVC vloeren worden gemaakt van Polyvinylchloride. Dit materiaal is een kunststof en wordt door verhitting zacht gemaakt. PVC vloeren worden steeds vaker toegepast als alternatief voor hout of beton omdat het in vele verschillende designs te verkrijgen is.

PVC vloeren hebben echter wel onderhoud nodig. Wij kunnen voor u PVC vloeren reinigen zodat deze weer geheel wordt ontdaan van vuil en zeepresten. Ook kunnen wij de glans op de vloer terugbrengen. Daarnaast is er de mogelijkheid om krassen in uw PVC vloer met een coating weg te werken of uw vloer minder glad te laten worden.

Nieuwe beschermlaag PVC vloer

Juist voor PVC vloeren is schoonmaken en onderhoud van groot belang. Vloeren van PVC dienen regelmatig voorzien te worden gereinigd en te worden voorzien van een nieuwe beschermlaag waardoor de vloer weer glanst als nieuw.

PVC vloeren reinigen en beschermen

PVC vloeren zijn geliefd om hun sterke, flexibele en onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Ze bieden de uitstraling van natuurlijk hout of steen, maar met het gemak van moderne technologie. Voor het behouden van de kwaliteit en het verlengen van de levensduur van PVC vloeren, is regelmatig en professioneel onderhoud van groot belang.

PVC vloeren reinigen

Voor deskundige zorg en grondige reiniging van uw PVC vloeren, vertrouw op de ervaring van SchoneVloeren.nl!

Professioneel uw vloer laten reinigen?

Laat uw vloer weer stralen met SchoneVloeren.nl - Expert in vloeronderhoud en reiniging sinds 1992!