parallax background

Stoelen en meubels

SchoneVloeren.nl zorgt voor vakkundige reiniging van uw meubels, waardoor ze er weer als nieuw uitzien en hygiënisch zijn.

Stoelen en meubels reinigen

Hygiëne en desinfectie van uw interieur en zijn belangrijker dan ooit. Meubels schoonmaken is bij SchoneVloeren.nl in veilige handen. Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige reiniging van uw bankstel, stoelen en kantoormeubilair, zoals bureaustoelen in heel Nederland. Alle vlekken eruit en frisse lucht erin. Smoezelige bekleding ziet er weer uit als nieuw. En als veel mensen met hun handen contact met de meubels hebben gehad, dan zijn na het reinigen al hun sporen verdwenen.

Soorten stoelen en meubels

  • Bankstel

  • Stoelen

  • Kantoormeubilair

    Professionele schoonmaak voor uw natuursteen vloer

    Uw natuursteen vloer verdient de beste zorg. Naast regelmatig stofzuigen en dweilen is professioneel onderhoud essentieel om uw vloer langdurig in topconditie te houden. Dit houdt in: grondige schoonmaak door een gespecialiseerd bedrijf.

    Onze experts zijn bedreven in het reinigen, polijsten om beschadigingen te verwijderen, en het impregneren van de vloer. Dit professionele onderhoud zorgt ervoor dat uw natuursteen er weer fris en glanzend uitziet en minder vuil aantrekt. Bovendien is het inschakelen van een professioneel bedrijf voor deze dienst verrassend betaalbaar. Laat onze ervaren vakmensen het zware werk doen en geniet van een stralende natuursteen vloer.

    Vraag nu een vrijblijvende kostenopgave voor het professioneel reinigen van uw natuursteen vloer.