Bolon reinigen

Bolon reinigen

Bolon is een veelgebruikt materiaal voor vloerbedekking in diverse omgevingen zoals kantoren, winkels en openbare ruimtes, en vereist regelmatig onderhoud om zijn frisheid en uitstraling te behouden. Met onze grondige reinigingsdiensten kunnen we jouw Bolon-vloer weer in topconditie brengen. Vuil en vlekken worden verwijderd, waardoor jouw vloer weer fris ruikt en er als nieuw uitziet. SchoneVloeren.nl is jouw betrouwbare partner met ervaren vakmensen, geavanceerde apparatuur en hoogwaardige reinigingsmiddelen voor een optimale Bolon-reiniging!

 

Meer over Bolon

Bolon is een vloerbedekkingsmateriaal gemaakt van geweven vinyl, bekend om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Het biedt een moderne esthetiek en is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen. Om deze vloeren goed te reinigen is het zaak zo min mogelijk water te laten weglopen in deze weving, waardoor de vloer te nat wordt achtergelaten en bacterie vorming zal ontstaan. Tevens mag er niet worden gewerkt met zeephoudende producten, omdat zeep bijzonder moeilijk te verwijderen is en na de reinigen vuil vasthoudt.

Bolon reinigen en onderhouden

Wij werken niet met zeep, maar met koolzuur. Dit maakt jouw vloer perfect schoon zonder residu achter te laten, en verwijdert ongeveer 95% van de bacteriën in de vloer. Met name op vochtige dagen is het van belang dat wij dit doen: er kan dan een wat muffe lucht uit de vloer opstijgen als er veel bacteriën zich hebben opgehoopt onder het vloeroppervlak. Door de koolzuurmethode is het tapijt na reiniging direct beloopbaar.

Bolon reinigen

Voor professionele reiniging en onderhoud van uw Bolon, waardoor uw vloeren schoner blijven, neem contact op met SchoneVloeren.nl.

Professioneel uw vloer laten reinigen?

Laat uw vloer weer stralen met SchoneVloeren.nl - Expert in vloeronderhoud en reiniging sinds 1992!