Houten planken reinigen

Houten planken schoonmaken, schuren en lakken

Houten planken kunnen door intensief gebruik krassen en deukjes oplopen. De beste oplossing is dan de planken te renoveren. Door schoonmaken, het hout te schuren en te waxen of een mooie olie- of laklaag aan te brengen, worden de planken weer als nieuw opgeleverd. Dit kan tegenwoordig ook met een kleur naar keuze! Vraag onze experts naar een uitstraling die bij u past!

Vakmensen voor gelakte en ongelakte planken

Houten planken die gelakt zijn of in de olie staan, kunnen de vakmensen van SchoneVloeren.nl gemakkelijk voor u reinigen. Daarna kan er opnieuw voor een laklaag of olieafwerking worden gekozen. Hiermee wordt de glans gewaarborgd en zal vuil zich niet meer aan de planken hechten. Ook ongelakte houten planken kunnen wij voor u schoonmaken. Wij reinigen de planken zonder deze te voorzien van een glanslaag, zodat de natuurlijke uitstraling bewaard blijft.

Houten planken laten schoonmaken door een professioneel bedrijf

Natuurlijk bent u zuinig op uw houten planken. Regelmatig stofzuigen en dweilen houdt de planken schoon en fris. Maar om de planken langdurig in een goede conditie te houden, is meer nodig. Zoals de houten planken grondig laten schoonmaken door een professioneel bedrijf bijvoorbeeld. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in diep reinigen, het verwijderen van vlekken, krassen en strepen, en de planken schuren en opnieuw in de was zetten.

Houten planken reinigen

Neem contact op met SchoneVloeren.nl voor deskundige hulp bij het schoonmaken en onderhouden van uw houten planken, zodat deze er jarenlang prachtig uit blijft zien.

Professioneel uw vloer laten reinigen?

Laat uw vloer weer stralen met SchoneVloeren.nl - Expert in vloeronderhoud en reiniging sinds 1992!