Coaten

Coaten

Vloeronderhoud met deze methode biedt een duurzame aanpak voor het beschermen van oa linoleumvloeren. Deze methode zorgt ervoor dat veelal gebruikte manier van voor strippen en polymeren niet meer hoeft, waardoor de vloer beter en vooral goedkoper op de langere termijn, efficiënt wordt onderhouden. Deze methode beschermt de vloer met een permanente coating, Deze methode biedt een matte zeer harde mattere afwerking die veel bestand is tegen slijtage en krassen, zelfs bij intensief gebruik. Uiteraard zitten hier wel bepaalde voorwaarden en condities aan, die wij graag met u bespreken.

Onderhoud

Door te kiezen voor deze methode profiteert u van duurzaamheidsvoordelen, zoals verminderd product- en energieverbruik en een lagere behoefte aan periodiek onderhoud. Het resultaat is een linoleumvloer die er jarenlang als nieuw uit blijft zien, zonder opbouw van glanzende lagen of randvervuiling.
 
Frequent onderhoud is essentieel voor het behoud van linoleumvloeren. Deze methode versimpeld dit proces door jaarlijks een machinale reiniging uit te laten voeren in plaats van de reeds bestaande basisbehandelingen. Dit zorgt ervoor dat de onderhoudskosten naar beneden kunnen worden bijgesteld en ook de "overlast" beperkt wordt en daarmee zijn de drukbezochte ruimtes snel weer toegankelijk

Voor en na onderhoud

SchoneVloeren.nl streeft ernaar uw vloeren in optimale staat te brengen en ook te houden. zie het verschil van deze innovatieve behandeling. De PU coating methode beschermt niet alleen de  linoleumvloeren tegen oneffenheden (krassen en slijtage maar herstelt gelijk de glans. Bijkomend voordeel; het dagelijkse onderhoud is veel makkelijker en geeft plezier.
 
SchoneVloeren.nl neemt u graag mee in de reis die een klant maakt indien de vloer ter sprake komt. Bel of mail vandaag nog. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden

Professioneel uw vloer laten reinigen?

Laat uw vloer weer stralen met SchoneVloeren.nl - Expert in vloeronderhoud en reiniging sinds 1992!