Schuren en afwerken

Schuren en afwerken

Bij SchoneVloeren.nl zijn we gespecialiseerd in het transformeren van vloeren door middel van schuren en afwerken. Ons vakmanschap en oog voor detail zorgen ervoor dat uw vloer niet alleen wordt beschermd, maar ook een nieuwe, prachtige uitstraling krijgt. Of u nu kiest voor een afwerking met 2K olie, lak of beits, wij garanderen een hoogwaardige afwerking die de levensduur van uw vloer verlengt en de esthetiek ervan verbetert.

Schuren en afwerken met 2K olie

De 2K olie afwerking combineert schuren met het toevoegen van kleuren, texturen of decoratieve patronen, gevolgd door een duurzame laag 2K olie. Deze speciale olie bestaat uit twee componenten die bij menging een sterke en beschermende laag vormen. Deze afwerking verbetert niet alleen de esthetiek van de vloer, maar verhoogt ook de duurzaamheid ervan. Of het nu gaat om parket, houten vloeren of andere oppervlakken, onze professionele aanpak zorgt voor een kwalitatieve afwerking die de levensduur van uw vloer verlengt en een prachtige uitstraling biedt.

Schuren en afwerken met lak

Lak biedt een uitstekende bescherming tegen slijtage en vlekken en geeft de vloer een glanzende of matte finish, afhankelijk van uw voorkeur. Na een zorgvuldig schuurproces wordt de laklaag aangebracht, wat resulteert in een duurzame bescherming en een perfecte afwerking die de natuurlijke schoonheid van uw vloer naar voren brengt en tegelijkertijd de levensduur verlengt. 

Schuren en afwerken met beits

Beits biedt niet alleen bescherming tegen slijtage en beschadigingen, maar geeft ook een natuurlijke uitstraling aan het hout. Onze aanpak omvat een zorgvuldig schuurproces gevolgd door het nauwkeurig aanbrengen van de gewenste beitskleur. Of het nu gaat om parket, houten vloeren of andere oppervlakken, u kunt rekenen op hoogwaardige resultaten die uw vloeren niet alleen beschermen maar ook verrijken.

Professioneel uw vloer laten reinigen?

Laat uw vloer weer stralen met SchoneVloeren.nl - Expert in vloeronderhoud en reiniging sinds 1992!