Amsterdam

Vloeren schoonmaakbedrijf Amsterdam

Met ruim 500.000 woningen, duizenden kantoren en honderden scholen beschikt Amsterdam over een enorme oppervlakte aan vloeren. Die worden dagelijks schoon gehouden door de eigenaren van de huizen of door een allround schoonmaakbedrijf dat regelmatig langskomt. Maar om vloeren representatief, veilig en in een goede conditie te houden en te laten stralen is meer nodig: periodiek grondig onderhoud.

Of bel: 0251 32 00 40

SchoneVloeren.nl reinigt vloeren in heel Amsterdam

Professioneel tapijt reinigen Amsterdam

Een van onze belangrijkste activiteiten is professioneel tapijt reinigen. Dat doen wij als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor vloeren grondig. Dankzij onze werkzaamheden krijgt de vloerbedekking weer een frisse uitstraling. Vlekken en vieze geurtjes zijn verdwenen en het tapijt krijgt zijn oorspronkelijke kleur weer terug. In Amsterdam werken wij voor zowel particulieren als voor bedrijven.

SchoneVloeren video tapijt reinigen schoonmaken

Onderhoud marmer vloer Amsterdam

Hardstenen vloeren kunnen met het juiste onderhoud een leven lang mee. Het bekendste voorbeeld is de marmer vloer, soms ook marmeren vloer genoemd. Deze natuursteen komen wij tegen bij particulieren thuis, maar bijvoorbeeld ook in hotels en advocatenkantoren in Amsterdam. Ons onderhoud bestaat uit reinigen, slijpen, polijsten kristalliseren en impregneren. Aanbevolen wordt om dit met een bepaalde regelmaat te doen, zodat uw marmer vloer altijd glanst.

marmer schoonmaken reinigen SchoneVloeren.nl

Natuursteen vloer reinigen Amsterdam

Travertin, Belgisch hardsteen, Chinees hardsteen en terrazzo zijn in feite ook marmer. Voor deze soorten natuursteen vloer geldt hetzelfde als hierboven staat vermeld. In Amsterdam worden wij ook gevraagd voor het schoonmaken en onderhoud van graniet, leisteen, kwartsiet, keramiek en basalt.

Reinigen van die vloeren kan wel, maar slijpen en kristalliseren beperkt zich tot de verschillende soorten marmer. Polijsten is voor alle natuursteen vloeren van toepassing, behalve leisteen.

Schoonmaken overige vloerbedekking Amsterdam

Naast onderhoud aan de eerder genoemde soorten vloeren komen wij dagelijks in Amsterdam voor het schoonmaken van andere soorten vloerbedekking. Denk aan beton in de industrie, tegels in het sanitair en houten vloeren in grachtenpanden. Wat onze specialisten ook doen, ze doen het altijd grondig.

Met de juiste kennis, de beste machines en met schoonmaakmiddelen die het milieu niet belasten. Woont u in Amsterdam of bent u daar gevestigd en wilt u ook een schone, frisse en representatieve vloer? Neem dan contact op met SchoneVloeren.nl!

Ontvang een offerte binnen enkele werkdagen

Direct offerte aanvragen

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Aanvullende informatie (niet verplicht)

Adres

Wat wilt u laten reinigen?

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 4 bestanden uploaden.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.