Betonvloer reinigen

Schoonmaken van Betonvloeren

Betonvloeren komen voor in garages en magazijnen van warenhuizen, supermarkten, groothandels etc. Een omgeving waar ongelukjes of lekkage vaker en omvangrijker voorkomen dan thuis of op kantoor. Onbehandelde betonvloeren worden snel vuil en schoonmaken is een hele klus. Wij van SchoneVloeren.nl kunnen deze vloeren voor u reinigen en impregneren of coaten, zodat er niet opnieuw vuil in de vloer zal trekken.

Of bel: 0251 32 00 40

Betonvloer laten schoonmaken SchoneVloeren.nl

Vlekken verwijderen uit betonvloeren

Juist omdat betonvloeren vaak licht van kleur zijn, vallen vlekken extra op. Restanten van vloeistof, olievlekken en bruine vlekken na lekkage doen afbreuk aan de uitstraling van garage of magazijn. Tijdens het lopen ‘plakt’ u aan de vloer en soms is er vanwege gladheid zelfs sprake van een gevaarlijke situatie op de werkvloer.
Vlekken verwijderen uit betonvloeren is voor onze vakmensen dagelijks werk. Als zij klaar zijn, is uw vloer weer schoon, veilig en representatief!

Betonvloer laten reinigen door professioneel bedrijf

Natuurlijk bent u zuinig op uw betonvloer. Regelmatig schoonmaken houdt het beton schoon en fris. Maar om de vloer langdurig in een goede conditie te houden, is meer nodig. Zoals de betonvloer grondig laten reinigen door een professioneel bedrijf bijvoorbeeld.

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in diep reinigen, het verwijderen van vlekken en zorgen dat de vloer niet langer ‘plakt’. Door uw betonvloer te laten reinigen ziet de vloer er weer fris uit en zal er veel minder vuil intrekken. Bovendien hoeft het laten schoonmaken van uw betonvloer door een professioneel bedrijf helemaal niet duur te zijn. Onze ervaren vakmensen doen het zware werk en laten uw betonvloer weer glanzen.

Vraag nu een vrijblijvende opgave van kosten door het contactformulier in te vullen en eventueel een foto bij te voegen!

Ontvang een offerte binnen enkele werkdagen

Direct offerte aanvragen

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Aanvullende informatie (niet verplicht)

Adres

Wat wilt u laten reinigen?

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 4 bestanden uploaden.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.