Gietvloer reinigen

Gietvloer reinigen

Feitelijk is een gietvloer een afwerklaag die op een dragende, bestaande vloer wordt aangebracht door middel van het gieten van een stof die op de onderlaag uithardt. Gietvloeren kunnen zijn opgebouwd uit beton, uit kunststof of epoxy. In de industrie worden epoxy-gietvloeren vooral toegepast vanwege de resistentie tegen zuren en in verband met hygiëne. Ook worden er gietvloeren toegepast in gymnastiekzalen en woonhuizen.

Of bel: 0251 32 00 40

Gietvloer laten schoonmaken SchoneVloeren.nl

Gietvloer laten schoonmaken door professioneel bedrijf

Natuurlijk bent u zuinig op uw gietvloer. Regelmatig stofzuigen en dweilen houdt de gietvloer schoon en fris. Maar om de vloer langdurig in een goede conditie te houden, is meer nodig. Zoals de gietvloer grondig laten schoonmaken door een professioneel bedrijf bijvoorbeeld.

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in reinigen, het verwijderen van vlekken, krassen & strepen en de vloer opnieuw duurzaam behandelen. Door uw gietvloer te laten onderhouden ziet de vloer er weer fris en glanzend uit en zal er veel minder vuil intrekken. Bovendien hoeft het laten schoonmaken van uw gietvloer door een professioneel bedrijf helemaal niet duur te zijn. Onze ervaren vakmensen doen het zware werk en laten uw gietvloer weer glanzen.

Vraag nu een vrijblijvende opgave van kosten door het contactformulier in te vullen en eventueel een foto bij te voegen!

Ontvang een offerte binnen enkele werkdagen

Direct offerte aanvragen

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Aanvullende informatie (niet verplicht)

Adres

Wat wilt u laten reinigen?

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 4 bestanden uploaden.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.