Grindvloer reinigen

Grindvloer na reinigen weer als nieuw

Een grindvloer heeft een mooie chique aanblik en blijft lang schoon, de vloer neemt niet snel vuil op. Maar ook deze vloer wordt na een aantal jaren toch wat donkerder en verliest voor een deel haar glans. Dan wordt het tijd voor een dieptereiniging. Dat kunt u wel aan de vakmensen van Schonevloeren.nl overlaten. Wij zorgen ervoor dat uw grindtapijt er na het reinigen weer als nieuw uitziet. Licht en glanzend als op de eerste dag!

Of bel: 0251 32 00 40

Grindvloer laten schoonmaken SchoneVloeren.nl

Onderhoud en schoonmaken van grindvloeren

Wat willen we wel en wat willen we voorkomen? De vloer moet prachtig schoon worden met zo weinig mogelijk restvocht in de vloer. Bovendien mogen de vloer, noch de meubelen op de vloer, door het reinigen beschadigen. Door het gebruik van speciale zachte borstels en een afgesloten spoelsysteem wordt de vloer schoon en bijna droog opgeleverd.
De vloer is meestal direct weer klaar voor gebruik. Dankzij het professionele onderhoud en schoonmaken door onze vakmensen kunnen grindvloeren weer lange tijd vooruit.

Grindvloer laten schoonmaken door professioneel bedrijf

Natuurlijk bent u zuinig op uw grindvloer. Regelmatig stofzuigen en dweilen houdt het grind schoon en fris. Maar om de vloer langdurig in een goede conditie te houden, is meer nodig. Zoals de grindvloer grondig laten reinigen door een professioneel bedrijf bijvoorbeeld.

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in diep reinigen, het verwijderen van vlekken en vuil dat zich tussen het grind en in voegen bevindt, en de vloer zijn eigen kleur terug te geven. Door uw grindvloer te laten onderhouden ziet de vloer er weer fris uit en zal er veel minder vuil intrekken. Bovendien hoeft het laten reinigen van uw grindvloer door een professioneel bedrijf helemaal niet duur te zijn. Onze ervaren vakmensen doen het zware werk en laten uw grindvloer weer glanzen.

Vraag nu een vrijblijvende opgave van kosten door het contactformulier in te vullen en eventueel een foto bij te voegen!

Ontvang een offerte binnen enkele werkdagen

Direct offerte aanvragen

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Aanvullende informatie (niet verplicht)

Adres

Wat wilt u laten reinigen?

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 4 bestanden uploaden.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.