Houten vloer reinigen

Houten vloer schoonmaken, schuren en lakken

Houten vloeren kunnen door intensief gebruik krassen en deukjes oplopen. De beste oplossing is dan de vloer te renoveren. Door schoonmaken, het hout te schuren en te waxen of een mooie olie- of laklaag aan te brengen wordt de vloer weer als nieuw opgeleverd. Dit kan tegenwoordig ook met een kleur naar keuze! Vraag onze experts naar een uitstraling die bij u past!

Of bel: 0251 32 00 40

Houten vloer laten schoonmaken SchoneVloeren.nl

Vakmensen voor gelakte en ongelakte vloeren

Houten vloeren die gelakt zijn of in de olie staan kunnen de vakmensen van SchoneVloeren.nl gemakkelijk voor u reinigen.Daarna kan er opnieuw voor een laklaag of olie afwerking worden gekozen. Hiermee wordt de glans gewaarborgd en zal vuil zich niet meer aan de vloer hechten.

Ook ongelakte houten vloeren kunnen wij voor u schoonmaken. Wij reinigen voor u de vloer zonder deze te voorzien van een glanslaag, zodat de natuurlijke uitstraling bewaard blijft.

Houten vloer schoonmaken en onderhouden

Vaak zult u zelf uw houten vloer schoonmaken. Misschien laat u dat periodiek doen door een all-round schoonmaakbedrijf. Maar voor het ‘groot onderhoud’ kunt u ook eens een beroep kunnen doen op onze vakmensen.

Met de juiste ervaring, apparatuur en polish zorgen zij voor het beste resultaat. En onze werkzaamheden besparen u een hoop tijd en inspanning!

Ontvang een offerte binnen enkele werkdagen

Direct offerte aanvragen

Of bel:   0251 32 00 40

Wat wilt u laten reinigen?

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.

Uw contactgegevens

Chat openen