Houten vloer reinigen

Houten vloer schoonmaken, schuren en lakken

Houten vloeren kunnen door intensief gebruik krassen en deukjes oplopen. De beste oplossing is dan de vloer te renoveren. Door schoonmaken, het hout te schuren en te waxen of een mooie olie- of laklaag aan te brengen wordt de vloer weer als nieuw opgeleverd. Dit kan tegenwoordig ook met een kleur naar keuze! Vraag onze experts naar een uitstraling die bij u past!

Of bel: 0251 32 00 40

Houten vloer laten schoonmaken SchoneVloeren.nl

Vakmensen voor gelakte en ongelakte vloeren

Houten vloeren die gelakt zijn of in de olie staan kunnen de vakmensen van SchoneVloeren.nl gemakkelijk voor u reinigen.Daarna kan er opnieuw voor een laklaag of olie afwerking worden gekozen. Hiermee wordt de glans gewaarborgd en zal vuil zich niet meer aan de vloer hechten.

Ook ongelakte houten vloeren kunnen wij voor u schoonmaken. Wij reinigen voor u de vloer zonder deze te voorzien van een glanslaag, zodat de natuurlijke uitstraling bewaard blijft.

Houten vloer schoonmaken en onderhouden

Vaak zult u zelf uw houten vloer schoonmaken. Misschien laat u dat periodiek doen door een all-round schoonmaakbedrijf. Maar voor het ‘groot onderhoud’ kunt u ook eens een beroep kunnen doen op onze vakmensen.

Met de juiste ervaring, apparatuur en polish zorgen zij voor het beste resultaat. En onze werkzaamheden besparen u een hoop tijd en inspanning!

Houten vloer laten schoonmaken door professioneel bedrijf

Natuurlijk bent u zuinig op uw houten vloer. Regelmatig stofzuigen en dweilen houdt het linoleum schoon en fris. Maar om de vloer langdurig in een goede conditie te houden, is meer nodig. Zoals de houten vloer grondig laten schoonmaken door een professioneel bedrijf bijvoorbeeld.

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in diep reinigen, het verwijderen van vlekken, krassen & strepen en de vloer schuren en opnieuw in de was zetten. Door uw houten vloer te laten onderhouden ziet de vloer er weer glanzend uit en zal er veel minder vuil intrekken. Bovendien hoeft het laten schoonmaken van uw houten vloer door een professioneel bedrijf helemaal niet duur te zijn. Onze ervaren vakmensen doen het zware werk en laten uw houten vloer weer glanzen.

Vraag nu een vrijblijvende opgave van kosten door het contactformulier in te vullen en eventueel een foto bij te voegen!

Ontvang een offerte binnen enkele werkdagen

Direct offerte aanvragen

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Aanvullende informatie (niet verplicht)

Adres

Wat wilt u laten reinigen?

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 4 bestanden uploaden.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.