Tapijt vloer reinigen

Tapijt reinigen

Tapijt is een veelgebruikte vloerbedekking in kantoren, woningen, hotels en zelfs aan boord van cruiseschepen. Als wij grondig uw tapijt reinigen, kunt u weer lange tijd vooruit. Al het vuil en vlekken eruit, de vloerbedekking weer fris laten ruiken en uw tapijt krijgt weer de uitstraling of het net gelegd is. SchoneVloeren.nl is met al onze ervaring, vakmensen, apparatuur en de beste schoonmaakmiddelen de beste tapijtreiniger die u zich kunt wensen!

Of bel: 0251 32 00 40

tapijt vloerbedekking vloer laten schoonmaken SchoneVloeren.nl

Meer over tapijt

Tapijt is een vloerbedekking van textiel die bestaat uit een drager van jute of kunststof waarop een bovenkant is aangebracht van losse draadeinden of lussen van materialen zoals wol, kunstgaren of katoen. Het woord tapijt is afkomstig van het Perzische woord tafta, dat geweven betekent.
Tapijt wordt meestal kamerbreed (van muur tot muur) gelegd uit rollen van vier meter breed. Bekende merken zijn onder andere Desso en Bonaparte.

Vloerbedekking schoonmaken met tapijtreiniger

Een vloerbedekking heeft naast het bieden van comfort en een bijdrage leveren aan een aangename akoestiek en warmte, ook een representatieve functie. Bovendien slijt schoon tapijt veel minder snel dan vervuild tapijt. Als onze vakmensen met een professionele tapijtreiniger en milieuvriendelijke, veilige schoonmaakmiddelen uw vloerbedekking grondig schoonmaken, kunt u weer lange tijd vooruit.

Wij gebruiken weinig water en verplaatsen de meubels.

Uw tapijt is binnen 1 uur droog!

Aanbrengen beschermlaag op tapijt

Onze beschermlaag heeft een basis van unieke polymeren, wat zorgt voor een transparant beschermlaagje om de tapijtvezel, maar veel belangrijker, het dicht de poriën van de vezel af. Hierdoor kan vuil zich niet aan de vezel vasthechten en wordt het dagelijkse stofzuigen vele malen effectiever. Het tapijt wordt minder snel vuil en is door ons bij een onderhoudsbeurt beter, sneller en voordeliger te reinigen.
SchoneVloeren video tapijt reinigen schoonmaken

Ontvang een offerte binnen enkele werkdagen

Direct offerte aanvragen

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Aanvullende informatie (niet verplicht)

Adres

Wat wilt u laten reinigen?

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 4 bestanden uploaden.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.