Travertin vloer reinigen

Travertin vloer reinigen

Als het reinigen van een travertin vloer op de juiste manier gebeurt, kan deze jarenlang een uitstraling hebben alsof de vloer pas kortgeleden is gelegd. SchoneVloeren.nl is gespecialiseerd in onderhoud, schoonmaken, slijpen en kristalliseren. Travertin is bij SchoneVloeren.nl in goede handen!

Of bel: 0251 32 00 40

travertin vloer laten schoonmaken SchoneVloeren.nl

Meer over travertin

Travertin is een steensoort die gevormd wordt door de neerslag van kalk uit water afkomstig uit warme bronnen. De kenmerkende onregelmatige poriën van dit materiaal vinden hun oorsprong in verteerde bladeren en takjes die in het water zijn gevallen.

Een belangrijke vindplaats van travertijn is het plaatsje Tivoli ten oosten van Rome. In Nederland is onder meer het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam opgebouwd uit travertin.

Travertin vloer schoonmaken en polijsten

Een travertin vloer blijft in nieuwstaat als het schoonmaken en polijsten periodiek en professioneel plaatsvindt. Dat doen wij bij SchoneVloeren.nl dagelijks.

Travertin tegels onderhoud

De steensoort is in het Nederlandse klimaat onvoldoende weervast gebleken. Zo is travertin zeer gevoelig voor water. Omdat het materiaal een structuur met poriën heeft, kan ingesijpeld water er niet gemakkelijk meer uit. Daardoor kan de steen kapotvriezen bij strenge vorst. Ook zure regen zorgt voor erosie. De in de regen aanwezige zuren brengen de travertin tegels in een staat van oplossing, waardoor ze mogelijk aangetast worden. Laat het onderhoud daarom over aan de specialisten van SchoneVloeren.nl!
travertin vloer laten schoonmaken SchoneVloeren.nl

Ontvang een offerte binnen enkele werkdagen

Direct offerte aanvragen

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Aanvullende informatie (niet verplicht)

Adres

Wat voor een soort vloer wilt u laten reinigen?

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 4 bestanden uploaden.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.