Vloer laten reinigen

Kwaliteit op nummer 1

Waarom SchoneVloeren?

Regelmatig haalt u, of het schoonmaakbedrijf, de stofzuiger door uw huis, kantoor, schoolgebouw, medische instelling of andere ruimte. Misschien zelfs een natte dweil met schoonmaakmiddel, zodat de vloer weer schoon lijkt. Maar het grondig, professioneel reinigen en weer laten glanzen doet niemand beter dan de vakmensen van SchoneVloeren.nl. Sterke, ervaren vakmensen met de juiste apparatuur en producten voor het beste resultaat!

Vakmensen met jarenlange ervaring

Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken bewijzen dat. Wij zijn daar trots op en geven graag een impressie.

Garant voor kwaliteit

Klanten weten onze inspanningen uitstekend te waarderen. Via de beoordelingsapp van Kiyoh bijvoorbeeld. Bekijk onze aansprekende projecten!

SchoneVloeren.nl werkt duurzaam

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Natuursteen

natuurstenen vloeren laten reinigen door SchoneVloeren.nl

Natuurstenen vloer schoon­maken en slijpen

Specialisten in het professioneel polijsten van marmer vloeren. Door het kristalliseren krijgt het natuursteen weer zijn oorspronkelijke glans.

Er bestaan veel verschillende soorten natuursteen. Afhankelijk van het type natuurstenen vloer zal het schoonmaken, slijpen, onderhoud, impregneren en polijsten ervan op de gepaste wijze en met de juiste apparatuur plaatsvinden.

Vloerbedekking

vloerbedekking tapijt laten reinigen door SchoneVloeren.nl

Vloerbedekking grondig laten reinigen

Tapijt is een veelgebruikte vloerbedekking in kantoren, woningen, hotels en zelfs aan boord van cruiseschepen. Als wij grondig uw tapijt reinigen, kunt u weer lange tijd vooruit. Al het vuil en vlekken eruit, de vloerbedekking weer fris laten ruiken en uw tapijt krijgt weer de uitstraling of het net gelegd is. SchoneVloeren.nl is met al onze ervaring, vakmensen, apparatuur en de beste schoonmaakmiddelen de beste tapijtreiniger die u zich kunt wensen!

linoleum

linoleum vloer laten reinigen door SchoneVloeren.nl

Linoleumvloer reinigen en laten glanzen

Voor vloeren van linoleum en marmoleum is periodiek onderhoud erg belangrijk. De vakmensen van SchoneVloeren.nl doen dat grondig en professioneel. Zo brengen wij na het schoonmaken een beschermlaag aan op Forbo en andere merken en laten wij linoleum glanzen als nooit tevoren. De drukste periode van het jaar is voor ons de de zomervakantie. In die periode nemen wij namelijk de vloeren van veel scholen onder handen.

TEGELS

tegelvloer laten reinigen door SchoneVloeren.nl

Tegelvloer schoonmaken

Het grondig schoonmaken en impregneren van vloertegels en wandtegels is een vak apart. Werk voor de specialisten van SchoneVloeren.nl dus. Wij kunnen als geen ander plavuizen reinigen en voegen schoonmaken. Dankzij de juiste apparatuur, de beste schoonmaakmiddelen en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw matte vloertegels, keramische en ongeglazuurde tegels weer gaan glanzen als nieuw.

Overige vloeren

parketvloer laten reinigen door SchoneVloeren.nl

Overige vloeren

Naast deze gangbare vloeren zijn er nog een groot aantal andere soorten vloeren die wij schoonmaken en onderhouden.

Stoelen en meubels

stoelen en meubels laten reinigen door SchoneVloeren.nl

Stoelen en meubels reinigen

Hygiëne en desinfectie van uw interieur en zijn belangrijker dan ooit. Meubels schoonmaken is bij SchoneVloeren.nl in veilige handen. Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige reiniging van uw bankstel, stoelen en kantoormeubilair, zoals bureaustoelen in heel Nederland. Alle vlekken eruit en frisse lucht erin. Smoezelige bekleding ziet er weer uit als nieuw. En als veel mensen met hun handen contact met de meubels hebben gehad, dan zijn na het reinigen al hun sporen verdwenen.

100% milieuvriendelijk

Een schoon en veilig terras of vlonder

Om te kunnen genieten van een schoon, veilig en als nieuw uitziend terras staan de specialisten van SchoneVloeren.nl voor u klaar.

Wij verwijderen groene aanslag, korstmossen en ander vuil van uw terras, vlonder of andere bestratingen.

Flyer Schoon en veilig terras of vlonder

Over ons

Gedreven door kwaliteit sinds 1992

Sinds 1992 laat SchoneVloeren.nl bestaande vloeren weer glanzen als nieuw. Wij houden ons bezig met gespecialiseerd onderhoud en reiniging van een groot aantal soorten vloeren en stoffen meubels. Vanuit Uitgeest werken onze vakmensen door het hele land. SchoneVloeren.nl heeft een aansprekende historie en een duurzame toekomst. Lees meer over ons bedrijf, de segmenten waarin wij werken, over maatschappelijk verantwoord ondernemen, ons team en de actuele vacatures.

Ons werk

Recent Werk

Klanten aan het woord

Vanaf de aanvraag is direct duidelijk dat service hoog in het vaandel staat bij Schonevloeren.nl. De medewerkers zijn kundig en betrouwbaar. Na de schoonmaak van onze vloer hadden wij een aantal verbeterpunten en ook deze werden direct opgepakt en opgelost. Al met al zijn wij meer dan tevreden. Alexandra, Hillegom (12-02-2021)

Alexandra, Hillegom (12-02-2021)

Het resultaat is werkelijk fantastisch. Ik ga je bedrijf absoluut aanbevelen bij anderen. Je medewerkers zijn heel precies, zorgzaam en erg correct. Ik denk dat je blij mag zijn met deze geweldige vakmensen. Willem, Nijmegen (04-02-2021)

Willem, Nijmegen (04-02-2021)

Top mannen die de klus uitstekend hebben gedaan. Mijn vloerbedekking is als nieuw. Martine, Leiden (24-06-2020)

Martine, Leiden (24-06-2020)

Uitstekend! Goed bedrijf, uitstekende service. Echt een bedrijf wat zich houdt aan de afspraken. Sylvia, Almere (27-07-2020)

Client Since 1995

Goed werk en vriendelijk personeel. De offerte was correct en snel verstrekt. Piet, Zuid-Scharwoude (27-07-2020)

Client Since 1995

Dit bedrijf komt zijn afspraken na. Dit is een bedrijf met goede en vriendelijke medewerkers. Die kwaliteit toezeggen en ook nakomen. Hans, Oegstgeest (15-03-2020)

Client Since 1995

Ontvang een offerte binnen enkele werkdagen

Direct offerte aanvragen

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Aanvullende informatie (niet verplicht)

Adres

Wat wilt u laten reinigen?

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.
Chat openen