Vloer laten reinigen

Kwaliteit op nummer 1

Waarom SchoneVloeren?

Regelmatig haalt u, of het schoonmaakbedrijf, de stofzuiger door uw huis, kantoor, schoolgebouw, medische instelling of andere ruimte. Misschien zelfs een natte dweil met schoonmaakmiddel, zodat de vloer weer schoon lijkt. Maar het grondig, professioneel reinigen en weer laten glanzen doet niemand beter dan de vakmensen van SchoneVloeren.nl. Sterke, ervaren vakmensen met de juiste apparatuur en producten voor het beste resultaat!

Vakmensen met jarenlange ervaring

Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken bewijzen dat. Wij zijn daar trots op en geven graag een impressie.

Garant voor kwaliteit

Klanten weten onze inspanningen uitstekend te waarderen. Via de beoordelingsapp van Kiyoh bijvoorbeeld. Bekijk onze aansprekende projecten!

SchoneVloeren.nl werkt duurzaam

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Natuursteen

natuurstenen vloeren laten reinigen door SchoneVloeren.nl

Natuurstenen vloer schoon­maken en slijpen

Specialisten in het professioneel polijsten van marmer vloeren. Door het kristalliseren krijgt het natuursteen weer zijn oorspronkelijke glans.

Er bestaan veel verschillende soorten natuursteen. Afhankelijk van het type natuurstenen vloer zal het schoonmaken, slijpen, onderhoud, impregneren en polijsten ervan op de gepaste wijze en met de juiste apparatuur plaatsvinden.

Vloerbedekking

vloerbedekking tapijt laten reinigen door SchoneVloeren.nl

Vloerbedekking grondig laten reinigen

Tapijt is een veelgebruikte vloerbedekking in kantoren, woningen, hotels en zelfs aan boord van cruiseschepen. Als wij grondig uw tapijt reinigen, kunt u weer lange tijd vooruit. Al het vuil en vlekken eruit, de vloerbedekking weer fris laten ruiken en uw tapijt krijgt weer de uitstraling of het net gelegd is. SchoneVloeren.nl is met al onze ervaring, vakmensen, apparatuur en de beste schoonmaakmiddelen de beste tapijtreiniger die u zich kunt wensen!

linoleum

linoleum vloer laten reinigen door SchoneVloeren.nl

Linoleumvloer reinigen en laten glanzen

Voor vloeren van linoleum en marmoleum is periodiek onderhoud erg belangrijk. De vakmensen van SchoneVloeren.nl doen dat grondig en professioneel. Zo brengen wij na het schoonmaken een beschermlaag aan op Forbo en andere merken en laten wij linoleum glanzen als nooit tevoren. De drukste periode van het jaar is voor ons de de zomervakantie. In die periode nemen wij namelijk de vloeren van veel scholen onder handen.

TEGELS

tegelvloer laten reinigen door SchoneVloeren.nl

Tegelvloer schoonmaken

Het grondig schoonmaken en impregneren van vloertegels en wandtegels is een vak apart. Werk voor de specialisten van SchoneVloeren.nl dus. Wij kunnen als geen ander plavuizen reinigen en voegen schoonmaken. Dankzij de juiste apparatuur, de beste schoonmaakmiddelen en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw matte vloertegels, keramische en ongeglazuurde tegels weer gaan glanzen als nieuw.

Overige vloeren

parketvloer laten reinigen door SchoneVloeren.nl

Overige vloeren

Naast deze gangbare vloeren zijn er nog een groot aantal andere soorten vloeren die wij schoonmaken en onderhouden.

Stoelen en meubels

stoelen en meubels laten reinigen door SchoneVloeren.nl

Stoelen en meubels reinigen

Hygiëne en desinfectie van uw interieur en zijn belangrijker dan ooit. Meubels schoonmaken is bij SchoneVloeren.nl in veilige handen. Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige reiniging van uw bankstel, stoelen en kantoormeubilair, zoals bureaustoelen in heel Nederland. Alle vlekken eruit en frisse lucht erin. Smoezelige bekleding ziet er weer uit als nieuw. En als veel mensen met hun handen contact met de meubels hebben gehad, dan zijn na het reinigen al hun sporen verdwenen.

100% milieuvriendelijk

Een schoon en veilig terras of vlonder

Om te kunnen genieten van een schoon, veilig en als nieuw uitziend terras staan de specialisten van SchoneVloeren.nl voor u klaar.

Wij verwijderen groene aanslag, korstmossen en ander vuil van uw terras, vlonder of andere bestratingen.

Flyer Schoon en veilig terras of vlonder

Over ons

Gedreven door kwaliteit sinds 1992

Sinds 1992 laat SchoneVloeren.nl bestaande vloeren weer glanzen als nieuw. Wij houden ons bezig met gespecialiseerd onderhoud en reiniging van een groot aantal soorten vloeren en stoffen meubels. Vanuit Uitgeest werken onze vakmensen door het hele land. SchoneVloeren.nl heeft een aansprekende historie en een duurzame toekomst. Lees meer over ons bedrijf, de segmenten waarin wij werken, over maatschappelijk verantwoord ondernemen, ons team en de actuele vacatures.

Recente projecten

Klanten aan het woord

“Nadat onze granieten vloer wel heel vies was geworden en hier en daar ook nog lichtelijk was beschadigd, besloten we een professional in te schakelen. Na een korte zoektocht op internet kwamen we uit bij SchoneVloeren.nl. We hebben direct een offerte aangevraagd en zijn heel snel geholpen. De mannen van SchoneVloeren.nl hebben geweldig werk afgeleverd en de vloer ziet er weer als nieuw uit.” Sandy Hoogeveen, Zaandam

Alexandra, Hillegom

“Ik keek al een tijdje aan tegen een vloer die zelf niet meer goed schoon te maken was. Ik heb de hulp van SchoneVloeren.nl ingeschakeld om mijn granieten vloer goed te reinigen en professioneel te polijsten. Vervolgens hebben ze de natuursteen ook geïmpregneerd. Mijn vloer ziet er fantastisch uit en kan weer jaren mee! Ik kan SchoneVloeren.nl iedereen met een natuurstenen vloer aanbevelen.” Niels van de Berg, Uitgeest

Willem, Nijmegen

“De medewerkers van SchoneVloeren.nl zijn echt super! Ze leveren fantastisch werk af en bieden de beste service. Ik wilde mijn granieten vloer zo snel mogelijk laten polijsten en vroeg dus een offerte aan. Tussen mijn offerteaanvraag en de uitvoering van de werkzaamheden zat heel weinig tijd. Ik raad iedereen SchoneVloeren.nl aan.” Raymond Vink, Alkmaar

Martine, Leiden

Ontvang een offerte binnen enkele werkdagen

Direct offerte aanvragen

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Aanvullende informatie (niet verplicht)

Adres

Wat wilt u laten reinigen?

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 4 bestanden uploaden.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.