Vloer polijsten

De beste kwaliteit

Laat natuursteen polijsten door SchoneVloeren.nl

Op de juiste manier een vloer laten polijsten of zoeten vraagt om een zorgvuldige aanpak en een uiterst vakkundige techniek. Bij SchoneVloeren.nl staan onze vakmensen klaar om uw bekraste, doffe vloer weer te laten stralen.

De afronding inzake de juiste glansafwerking wordt in overleg met de klant bepaald. Bij sommige natuurstenen vloeren kan het advies zijn te impregneren, zodat vocht en vuil de vloer niet kunnen indringen en hierdoor het dagelijkse onderhoud makkelijk blijft.

Let op: De termen ‘polijsten’ en ‘zoeten’ vallen in dezelfde slijpfase en gebruiken we vaak door elkaar. Echter, er zit wel verschil tussen de twee oppervlaktebewerkingen.

Ervaren vakmensen met een zorgvuldige werkwijze

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met natuursteen polijsten en gaan grondig, maar zorgvuldig te werk. Dit zorgt bij iedere opdracht voor een prachtig eindresultaat. We laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen.

Kwaliteitsgarantie

Onze vakmensen worden voor veel soorten opdrachten ingezet, waaronder om de vloeren van garages, winkels, scholen en natuurlijk woningen te polijsten. We leveren voor iedere opdracht uitstekende kwaliteit.

Milieubewust en duurzaam ondernemen

Bij het polijsten van vloeren gebruiken de specialisten van SchoneVloeren.nl uitsluitend producten die duurzaam zijn en het milieu niet belasten.

Marmer

Natuursteen polijsten

Marmeren vloer zoeten

Breng nieuw leven in uw marmeren vloer door hem te laten zoeten door de vakmensen van SchoneVloeren.nl. In combinatie met een grondige reiniging blijft uw vloer jarenlang in uitstekende conditie met een prachtige glans. Lees meer over het polijsten van uw marmeren vloer.

Travertin

Gereinigde Travertin vloer

Travertin weer laten glimmen

Wilt u uw travertin vloer weer de uitstraling geven alsof de natuursteen gisteren is gelegd? Bij SchoneVloeren.nl zijn we gespecialiseerd in het slijpen en zoeten van uw travertin vloer. We brengen uw vloer weer terug in nieuwstaat!

Terrazzo

linoleum vloer laten reinigen door SchoneVloeren.nl

Terrazzo glanzend maken

Terrazzo is een gietvloer en bestaat voornamelijk uit een mengsel van marmerkorrels en cement. Deze soort vloer biedt veel vrijheid, omdat de kleurenopties eindeloos zijn. Om uw prachtig gekleurde Terrazzo vloer weer glanzend te maken, polijsten we het oppervlak met uiterste zorgvuldigheid.

Graniet

granieten trap vloer laten schoonmaken SchoneVloeren.nl

Granieten vloer laten behandelen

Graniet heeft een korrelig uiterlijk dat er met de juiste behandeling fantastisch uitziet. Met alleen schoonmaken haalt u de krassen niet uit de vloer. U moet de natuursteen slijpen en polijsten om het oppervlak weer glad te maken en te laten glanzen. Bij SchoneVloeren.nl gebruiken we de beste materialen voor een prachtig eindresultaat.

Leisteen

parketvloer laten reinigen door SchoneVloeren.nl

Leistenen vloer grondig reinigen

Leisteen is een soort natuursteen dat sterk gelaagd is en niet geslepen en gepolijst mag worden. Heeft u een leistenen vloer en wilt u hem grondig, maar met de grootste zorg laten reinigen? Bij SchoneVloeren.nl gaan we uiterst voorzichtig te werk en zorgen we ervoor dat krasjes minder zichtbaar zijn en uw vloer weer mooi glimt in het licht.

Hardsteen

stoelen en meubels laten reinigen door SchoneVloeren.nl

Hardstenen vloer vakkundig polijsten

Hardsteen heeft met het juiste onderhoud een lange levensduur. Onze ervaren vakmensen slijpen en polijsten uw hardstenen vloer wanneer u niet meer tevreden bent met het uiterlijk. We laten uw donkere vloer weer glanzen en impregneren hem om vuil en vocht tegen te houden.

Kosten vloer polijsten

Ieder(e) woning, bedrijfspand of openbare ruimte is anders en vereist onderhoud op maat. We kunnen u daarom geen duidelijk kostenplaatje geven, zonder meer informatie over uw vloer te hebben. De prijs van een vloer polijsten is afhankelijk van:

  • De soort natuurstenen vloer
  • Het aantal m2
  • De conditie van de vloer
  • Eventuele bijzonderheden

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan en krijg inzicht in de kosten van het polijsten van uw vloer.

Kies de jusite behandelmethode

Vloer reinigen

Om uw vloer in topconditie te houden, adviseren de specialisten van SchoneVloeren.nl u om wekelijks de vloer met bij voorkeur koud water te reinigen. Denkt u dat de vloer een iets grondigere reiniging nodig heeft? Doe er dan een scheutje reinigingsmiddel bij. Vergeet na afloop niet gelijk het vuile water op te nemen met een grote doek.

 

Natuursteen laten slijpen en zoeten of polijsten?

Als uw natuurstenen vloer er dof uitziet en krassen bevat, zowel ondiep als diep, dan is het niet voldoende om uw vloer te laten reinigen. De vloer laten schuren/slijpen en zoeten of polijsten is wel de juiste oplossing voor u. Onze oppervlaktebewerkingen hebben we in verschillende slijpfases opgedeeld. In de onderstaande tabel geven we duidelijk weer welke soort oppervlaktebewerking in welke slijpfase valt, wanneer het nodig is en wat het eindresultaat is.

Slijpfase Soort oppervlaktebewerking Wanneer toepassen Eindresultaat
Eerste slijpfase Slijpen Bij ondiepe en diepe krassen Gladde tegels
Tweede slijpfase Zoeten Bij oppervlakkige krasjes Minder glanzende, matte finish
Tweede slijpfase Polijsten Bij oppervlakkige krasjes Een (zijde)glanzende finish
Derde slijpfase Nog verder polijsten of kristalliseren (marmer en travertin) Bij een al gezoete of gepolijste vloer Een hoogglanzende natuurstenen vloer

Ons werk

Recent Werk

Klanten aan het woord

“We hebben lang tegen de vieze, doffe marmeren vloer aan gekeken. We hebben eerst zelf alles geprobeerd om de vloer schoon te krijgen, maar niets hielp. We hebben de vakmensen van SchoneVloeren.nl ingeschakeld om de vloer te reinigen, maar ze hebben ons geadviseerd om het marmer ook meteen te laten polijsten. Nadat we akkoord waren gegaan met de werkzaamheden, hebben ze super werk geleverd met een prachtig, glanzend eindresultaat. We zijn weer heel blij met onze vloer.” Rick, Abbekerk

Rick, Abbekerk

“Uitstekend werk afgeleverd en vriendelijke medewerkers. Mijn vloer is mooi gepolijst en glimt weer als voorheen. SchoneVloeren.nl is echt een aanrader!”

Lisa, Utrecht

“Goede service! De vloer ziet er weer prachtig uit. Goede adviezen gekregen over het onderhoud.”

Cora, Assendelft

SchoneVloeren onderneemt duurzaam conform de sustainable development goals

verantwoord ondernemen

Milieubewust natuursteen polijsten

Milieubewust natuursteen polijsten

Om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien, werken we enkel met producten en materialen die geen impact hebben op het milieu en laten we ons leiden door de Sustainable Development Goals-doelstellingen (SDG). Op deze manier ondernemen we maatschappelijk verantwoord en dragen we een steentje bij aan een groenere toekomst.

De SDG-doelstellingen zijn een stel afspraken die door de landen aangesloten bij de Verenigde Naties (VN) zijn gemaakt. Nederland hoort hier ook bij. In 2015 zijn er in totaal 17 doelen opgesteld die nog verder onderverdeeld zijn in 169 targets. We zijn lid van deze wereldwijde gemeenschap en vechten met veel andere bedrijven in Nederland actief tegen o.a. de klimaatcrisis.

Over ons

Al sinds 1992 uw onderhoudsspecialist voor natuurstenen vloeren

We zijn een specialistische organisatie dat natuurstenen vloeren weer als nieuw laat stralen. Vanuit Uitgeest sturen we onze vakmensen naar alle hoeken van Nederland om vloeren in woningen, bedrijfspanden en openbare ruimtes in hun oude glorie te herstellen.

Wilt u meer weten over onze organisatie, waar in Nederland we werkzaam zijn, ons team of de openstaande vacatures? Klik op de button voor meer informatie.

werkzaamheden schonevloeren.nl

Vragen? Neem contact op

Wilt u uw natuurstenen vloer laten zoeten of polijsten en hem weer die prachtige glans of matte afwerking geven? Laat het natuurstenen oppervlak behandelen door de specialisten van SchoneVloeren.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang van ons zo snel mogelijk een kostenindicatie. Mocht u nog vragen hebben, bel dan naar 0251 32 00 40 of stuur ons een bericht via WhatsApp. De specialisten van team SchoneVloeren.nl staan u graag te woord.

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Aanvullende informatie (niet verplicht)

Adres

Wat wilt u laten polijsten?

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 4 bestanden uploaden.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.