Vloer polijsten

De beste kwaliteit

Uw vloer laten polijsten door onze professionals

Op de juiste manier een vloer laten polijsten of zoeten vraagt om een zorgvuldige aanpak en een uiterst vakkundige techniek. Bij SchoneVloeren.nl staan onze vakmensen klaar om uw bekraste, doffe vloer weer te laten stralen.

De afronding over de juiste glansafwerking wordt in overleg met de klant bepaald. Bij sommige natuurstenen vloeren kan het advies zijn te impregneren, zodat vocht en vuil de vloer niet kunnen indringen en hierdoor het dagelijkse onderhoud makkelijk blijft.

Let op: De termen ‘polijsten’ en ‘zoeten’ vallen in dezelfde slijpfase en gebruiken we vaak door elkaar. Echter, er zit wel verschil tussen de twee oppervlaktebewerkingen.

Ervaren vakmensen met een zorgvuldige werkwijze

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met natuursteen polijsten en gaan grondig, maar zorgvuldig te werk. Dit zorgt bij iedere opdracht voor een prachtig eindresultaat. We laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen.

Kwaliteitsgarantie

Onze vakmensen worden voor veel soorten opdrachten ingezet, waaronder om de vloeren van garages, winkels, scholen en natuurlijk woningen te polijsten. We leveren voor iedere opdracht uitstekende kwaliteit.

Milieubewust en duurzaam ondernemen

Bij het polijsten van vloeren gebruiken de specialisten van SchoneVloeren.nl uitsluitend producten die duurzaam zijn en het milieu niet belasten.

Wat voor soort vloer heb ik?

NATUURSTEEN

Natuursteen polijsten

Natuursteen laten glanzen

Natuurstenen vloeren verliezen na verloop van tijd hun glans. Polijsten herstelt niet alleen hun schoonheid, maar creëert ook een spiegelende glans door speciale materialen en technieken. Of het nu thuis is of in een commerciële omgeving, gepolijste natuurstenen vloeren vernieuwen het interieur met behoud van de oorspronkelijke elegantie.

MARMER

Marmer polijsten

Marmeren vloer zoeten

Breng nieuw leven in uw marmeren vloer door hem te laten zoeten door de vakmensen van SchoneVloeren.nl. In combinatie met een grondige reiniging blijft uw vloer jarenlang in uitstekende conditie met een prachtige glans. Lees meer over het polijsten van uw marmeren vloer.

GRANIET

Granieten trap

Granieten vloer laten behandelen

Graniet heeft een korrelig uiterlijk dat er met de juiste behandeling fantastisch uitziet. Met alleen schoonmaken haalt u de krassen niet uit de vloer. U moet de natuursteen slijpen en polijsten om het oppervlak weer glad te maken en te laten glanzen. Bij SchoneVloeren.nl gebruiken we de beste materialen voor een prachtig eindresultaat.

HARDSTEEN

Hardstenen vloer

Hardstenen vloer vakkundig polijsten

Hardsteen heeft met het juiste onderhoud een lange levensduur. Onze ervaren vakmensen slijpen en polijsten uw hardstenen vloer wanneer u niet meer tevreden bent met het uiterlijk. We laten uw donkere vloer weer glanzen en impregneren hem om vuil en vocht tegen te houden.

TERRAZZO

Terrazzo polijsten

Terrazzo glanzend maken

Terrazzo is een gietvloer en bestaat voornamelijk uit een mengsel van marmerkorrels en cement. Deze soort vloer biedt veel vrijheid, omdat de kleurenopties eindeloos zijn. Om uw prachtig gekleurde Terrazzo vloer weer glanzend te maken, polijsten we het oppervlak met uiterste zorgvuldigheid.

TRAVERTIN

Travertin polijsten

Travertin weer laten glimmen

Wilt u uw travertin vloer weer de uitstraling geven alsof de natuursteen gisteren gelegd is? Bij SchoneVloeren.nl zijn we gespecialiseerd in het slijpen en zoeten van uw travertin vloer. We brengen uw vloer weer terug in nieuwstaat.

LEISTEEN

Gepolijst leisteen

Leistenen vloer grondig reinigen

Leisteen is een soort natuursteen dat sterk gelaagd is en niet geslepen en gepolijst mag worden. Heeft u een leistenen vloer en wilt u hem grondig, maar met de grootste zorg laten reinigen? Bij SchoneVloeren.nl gaan we uiterst voorzichtig te werk en zorgen we ervoor dat krasjes minder zichtbaar zijn en uw vloer weer mooi glimt in het licht.

BETON

Betonnen vloer polijsten

Betonnen vloer laten glimmen

Bij het polijsten van betonnen vloeren wordt ruw beton omgezet in glanzende, duurzame oppervlakken. Deze geavanceerde techniek verbetert niet alleen de esthetiek, maar verhoogt ook de lichtreflectie in ruimtes. Van woningen tot kantoren, het polijsten van betonnen vloeren biedt een eigentijdse en praktische manier om binnenruimtes zowel visueel als functioneel te verbeteren.

BASALT

Basalt vloer polijsten

Natuurstenen vloer van basalt laten polijsten

Basalt vloer polijsten onthult de schoonheid van dit duurzame vulkanische gesteente. Met gespecialiseerde technieken wordt het oppervlak gladgemaakt en verfijnd, waardoor de natuurlijke glans en tinten worden versterkt. Het polijsten van een basalt vloer voegt elegantie toe en verbetert zowel het uiterlijk als de duurzaamheid.

Kosten

Elke woning en ieder bedrijfspand is uniek. Uw vloer verdient daarom ook een behandeling op maat. Daarom is het voor ons niet mogelijk om een prijsopgave te geven zonder uw unieke situatie hierin mee te nemen. De prijs voor het polijsten van uw vloer is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Het type natuursteen
  • Het aantal vierkante meters
  • De conditie van de vloer
  • Eventuele bijzonderheden

Wilt u weten wat het gaat kosten om uw vloer te laten polijsten door SchoneVloeren.nl? Vul dan het formulier hier op de site in en wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte op maat.

De voordelen van SchoneVloeren.nl

Vakmensen met jarenlange ervaring

Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken bewijzen dat. Wij zijn daar trots op en geven graag een impressie.

Garant voor kwaliteit

Klanten weten onze inspanningen uitstekend te waarderen. Via de beoordelingsapp van Trustpilot bijvoorbeeld. Bekijk onze aansprekende projecten!

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

SchoneVloeren.nl vindt het belangrijk sociaal verantwoord en met respect voor de kwaliteit van de dienstverlening opdrachten uit te zetten, aan te nemen en uit te voeren.

SchoneVloeren.nl werkt duurzaam

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Kies de jusite behandelmethode

Vloer reinigen

Om uw vloer in topconditie te houden, adviseren de specialisten van SchoneVloeren.nl u om wekelijks de vloer met bij voorkeur koud water te reinigen. Denkt u dat de vloer een iets grondigere reiniging nodig heeft? Doe er dan een scheutje reinigingsmiddel bij. Vergeet na afloop niet gelijk het vuile water op te nemen met een grote doek.

Natuursteen laten slijpen en zoeten of polijsten?

Als uw natuurstenen vloer er dof uitziet en krassen bevat, zowel ondiep als diep, dan is het niet voldoende om uw vloer te laten reinigen. De vloer laten schuren/slijpen en zoeten of polijsten is wel de juiste oplossing voor u. Onze oppervlaktebewerkingen hebben we in verschillende slijpfases opgedeeld. In de onderstaande tabel geven we duidelijk weer welke soort oppervlaktebewerking in welke slijpfase valt, wanneer het nodig is en wat het eindresultaat is.

Slijpfase

Behandeling

Wanneer

Eindresultaat

1ste slijpfase Slijpen Bij ondiepe en diepe krassen Gladde vloer
2deslijpfase Zoeten Bij oppervlakkige krasjes Minder glanzende, matte vloer
2deslijpfase Polijsten Bij oppervlakkige krasjes Een (zijde)glanzende vloer
3deslijpfase Kristalliseren Bij een al gezoete of gepolijste vloer Hoogglanzende vloer

Hoe werk het polijsten van een vloer?

Wanneer de experts van SchoneVloeren.nl uw vloer komen polijsten, dan verwijderen ze de oude afwerklaag. Dit doen ze met een speciale machine waardoor een héél dun laagje wordt weggehaald. Hiermee wordt al het ingesleten vuil verwijderd én wordt de vloer opnieuw geëgaliseerd. Hierdoor ziet uw vloer er weer uit als nieuw en kunt u er weer jaren mee vooruit. Ideaal! Na het polijsten kunnen onze experts indien gewenst uw vloer opnieuw voor u afwerken.

Ons werk

Recent Werk

Klanten aan het woord

“We hebben lang tegen de vieze, doffe marmeren vloer aan gekeken. We hebben eerst zelf alles geprobeerd om de vloer schoon te krijgen, maar niets hielp. We hebben de vakmensen van SchoneVloeren.nl ingeschakeld om de vloer te reinigen, maar ze hebben ons geadviseerd om het marmer ook meteen te laten polijsten. Nadat we akkoord waren gegaan met de werkzaamheden, hebben ze super werk geleverd met een prachtig, glanzend eindresultaat. We zijn weer heel blij met onze vloer.” Rick, Abbekerk

Rick, Abbekerk

“Uitstekend werk afgeleverd en vriendelijke medewerkers. Mijn vloer is mooi gepolijst en glimt weer als voorheen. SchoneVloeren.nl is echt een aanrader!”

Lisa, Utrecht

“Goede service! De vloer ziet er weer prachtig uit. Goede adviezen gekregen over het onderhoud.”

Cora, Assendelft

SchoneVloeren onderneemt duurzaam conform de sustainable development goals

verantwoord ondernemen

Milieubewust natuursteen polijsten

Milieubewust natuursteen polijsten

Om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien, werken we enkel met producten en materialen die geen impact hebben op het milieu en laten we ons leiden door de Sustainable Development Goals-doelstellingen (SDG). Op deze manier ondernemen we maatschappelijk verantwoord en dragen we een steentje bij aan een groenere toekomst.

De SDG-doelstellingen zijn een stel afspraken die door de landen aangesloten bij de Verenigde Naties (VN) zijn gemaakt. Nederland hoort hier ook bij. In 2015 zijn er in totaal 17 doelen opgesteld die nog verder onderverdeeld zijn in 169 targets. We zijn lid van deze wereldwijde gemeenschap en vechten met veel andere bedrijven in Nederland actief tegen o.a. de klimaatcrisis.

Over ons

Al sinds 1992 uw onderhoudsspecialist voor natuurstenen vloeren

We zijn een specialistische organisatie dat natuurstenen vloeren weer als nieuw laat stralen. Vanuit Uitgeest sturen we onze vakmensen naar alle hoeken van Nederland om vloeren in woningen, bedrijfspanden en openbare ruimtes in hun oude glorie te herstellen.

Wilt u meer weten over onze organisatie, waar in Nederland we werkzaam zijn, ons team of de openstaande vacatures? Klik op de button voor meer informatie.

werkzaamheden schonevloeren.nl

Vragen? Neem contact op

Wilt u uw natuurstenen vloer laten zoeten of polijsten en hem weer die prachtige glans of matte afwerking geven? Laat het natuurstenen oppervlak behandelen door de specialisten van SchoneVloeren.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang van ons zo snel mogelijk een kostenindicatie. Mocht u nog vragen hebben, bel dan naar 0251 32 00 40 of stuur ons een bericht via WhatsApp. De specialisten van team SchoneVloeren.nl staan u graag te woord.

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Aanvullende informatie (niet verplicht)

Adres

Wat wilt u laten polijsten?

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 4 bestanden uploaden.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.