Marmer vloer

Polijsten, kristalliseren en impregneren

Met het juiste onderhoud kunnen marmeren vloeren jarenlang in topconditie blijven. SchoneVloeren.nl is gespecialiseerd in schoonmaken, reinigen, slijpen, kristalliseren en impregneren. Wij brengen uw marmer vloer weer terug in nieuwstaat.

Of bel: 0251 32 00 40

marmeren vloer schoonmaken door SchoneVloeren.nl

Meer over marmer

Het woord marmer is afkomstig uit het Grieks, waar het Marmaros (‘glanzende steen’) wordt genoemd. Dit harde kalksteen bestaat uit puur calciumcarbonaat met een dichtheid van meer dan 2.500 kilo per m³.

Hoewel marmer een harde steen is om handmatig te bewerken, is het populair voor het gebruik als vloer dankzij de fraaie glans als het licht erop schijnt. Het meeste marmer wordt gewonnen in Italië en Griekenland.

Schoonmaken, reinigen en polijsten van marmer vloeren

Een marmer vloer blijft glanzen, of gaat opnieuw glanzen, als het schoonmaken en onderhoud zorgvuldig plaatsvindt. SchoneVloeren.nl is daarin gespecialiseerd. Onze werkzaamheden beginnen veelal met het reinigen van de vloer, waarna wij de volgende handelingen uitvoeren:

  • polijsten: glanzend maken door oneffenheden weg te slijpen (te zoeten);
  • kristalliseren: het proces waarbij (opnieuw) een geordende kristalstructuur ontstaat;
  • impregneren: het doordringen met een andere stof, waardoor vervuiling wordt tegen gegaan (vocht, vuil en schimmel krijgen minder kans zich te hechten).

Marmer vloer weer in nieuwstaat

Een marmer vloer is een bezit om trots op te zijn. Vindt u na verloop van tijd dat de vloer zijn glans begint te verliezen? Neem dan contact op met SchoneVloeren.nl! Wij hebben de ervaring en de professionele medewerkers, machines en schoonmaakmiddelen om u dit zware werk uit handen te nemen en uw vloer weer in nieuwstaat terug te brengen.
marmeren vloer weer als nieuw schoonmaken door SchoneVloeren.nl

Ontvang een offerte binnen enkele werkdagen

Direct offerte aanvragen

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Aanvullende informatie (niet verplicht)

Adres

Wat voor een marmer vloer wilt u laten reinigen?

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 4 bestanden uploaden.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.