Covid-19 hygiëne en desinfecteren

GEZONDHEID op nummer 1

Voorkom Covid-besmetting door desinfectie

Het coronavirus heeft grote impact op de manier waarop wij leven, werken en met elkaar omgaan. Om besmetting te voorkomen is het, naast social distancing, van groot belang om voortdurend te desinfecteren. Vaak handen wassen dus, maar ook desinfectie van alle zaken die door mensen worden aangeraakt, van meubels en deurknoppen tot computers enz.

Houd Corona weg uit de werkomgeving

De werkgever is verantwoordelijk om besmetting op de werkvloer te voorkomen. Als er Corona uitbreekt, kan op last van de autoriteiten zelfs de hele afdeling of bedrijf worden gesloten. Zorg er daarom voor dat de kans op verspreiding van het Covid-19 virus zo klein mogelijk is door alle voorwerpen waar mensen mee in aanraking komen regelmatig te laten desinfecteren door ervaren specialisten, die daar de juiste middelen voor hebben. Neem vandaag nog contact op met SchoneVloeren.nl!

Thuis infectie voorkomen

Mocht er in huis een verhoogd risico op infectie bestaan dan is het raadzaam om uw huis met desinfecterende middelen te reinigen. In onze webshop die binnenkort online komt kunt u alle benodigde professionele, desinfecterende schoonmaakmiddelen gemakkelijk online bestellen.

Desinfecteren Covid-19 en SchoneVloeren.nl
Desinfecteren Covid-19 en SchoneVloeren.nl

Laat ook uw kantoor desinfecteren!

SchoneVloeren.nl is specialist als het gaat om optimale hygiëne in de werkomgeving. Voorkom dat medewerkers en bezoekers aan uw pand besmet worden met Covid-19: schakel ons team in voor desinfectie van uw kantoor, receptie, magazijn, vergader- en en andere bedrijfsruimten!

Ontvang een offerte binnen enkele werkdagen

Direct offerte aanvragen

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Aanvullende informatie (niet verplicht)

Adres

Wat wilt u laten desinfecteren?

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 4 bestanden uploaden.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.