Zelf vloer reinigen

schoonmaak tips en producten

Zelf vloer reinigen

Parket poetsen, marmer polijsten of vloerbedekking reinigen: elk type vloer heeft onderhoud nodig. Een periodieke schoonmaakbeurt, zodat de vloer weer fris ruikt, eruitziet als nieuw en er weer voor langere tijd tegen kan. Voordat u begint met zelf vloer reinigen, kunt u wel wat hulp gebruiken. De vakmensen van SchoneVloeren.nl zijn al jaren gespecialiseerd in het professioneel schoonmaken en weer laten stralen van alle soorten vloeren. Wij denken daarom graag met u mee. En in onze webshop kunt u veilig, gemakkelijk en voordelig de beste schoonmaakproducten voor elk type vloer bestellen!

zelf vloeren reinigen

TIPS

schoonmaaktips voor schoonmaken vloeren en meubels

Adviezen voor schoonmaken van uw eigen vloer

Bekijk onze adviezen voor het grondig schoonmaken van uw eigen vloer. Alle adviezen zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring en netjes verdeeld naar type vloer. Handig om door te nemen voordat u aan het reinigen gaat beginnen. Bedenk dat een frisse of glanzende vloer begint met de beste schoonmaakmiddelen en betrouwbare apparatuur, zoals een goede vloerreiniger. En natuurlijk de kennis om deze zo goed mogelijk toe te passen, vandaar deze tips!

weblog

voorbeelden vloer reiniging uit de dagelijkse praktijk

Nuttige voorbeelden uit de dagelijkse praktijk

Regelmatig schrijven wij artikelen over vloeronderhoud. Daarin deelt ons team voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van het reinigen, polijsten en impregneren van de meest uiteenlopende soorten vloeren. Met een overzicht van onze werkzaamheden en foto’s om het verschil te laten zien van hoe de vloer eruitzag vóór het onderhoud en wat het resultaat is naar het behandelen. Het kan u helpen en misschien zelfs inspireren. Maar bedenk wel: het is zwaar werk!

webshop

SchoneVloeren webshop

De beste schoonmaak­producten online bestelbaar

De beste schoonmaakproducten om zelf uw vloer te reinigen kunt u eenvoudig bestellen via de webshop van SchoneVloeren.nl. Wij leveren alleen merken en middelen, waar onze vakmensen ook professioneel mee werken en die bij het juiste gebruik zorgen voor de mooiste, en meest duurzame, resultaten. Het online kopen van deze producten gaat betrouwbaar en gemakkelijk. Levering uit voorraad: uw bestelling wordt snel, veilig en gratis thuisbezorgd!

Over ons

Gedreven door kwaliteit sinds 1992

Al sinds 1992 laat SchoneVloeren.nl bestaande vloeren weer stralen als nooit tevoren. Wij houden ons bezig met specialistisch onderhoud van allerlei vloeren en het grondig reinigen en desinfecteren van diverse ruimtes en objecten zoals meubels en stoelen, zowel bij u thuis maar ook op kantoren en in openbare ruimtes.

Ons werk

Recent Werk

Klanten aan het woord

Vanaf de aanvraag is direct duidelijk dat service hoog in het vaandel staat bij Schonevloeren.nl. De medewerkers zijn kundig en betrouwbaar. Na de schoonmaak van onze vloer hadden wij een aantal verbeterpunten en ook deze werden direct opgepakt en opgelost. Al met al zijn wij meer dan tevreden. Alexandra, Hillegom (12-02-2021)

Alexandra, Hillegom (12-02-2021)

Het resultaat is werkelijk fantastisch. Ik ga je bedrijf absoluut aanbevelen bij anderen. Je medewerkers zijn heel precies, zorgzaam en erg correct. Ik denk dat je blij mag zijn met deze geweldige vakmensen. Willem, Nijmegen (04-02-2021)

Willem, Nijmegen (04-02-2021)

Top mannen die de klus uitstekend hebben gedaan. Mijn vloerbedekking is als nieuw. Martine, Leiden (24-06-2020)

Martine, Leiden (24-06-2020)

Uitstekend! Goed bedrijf, uitstekende service. Echt een bedrijf wat zich houdt aan de afspraken. Sylvia, Almere (27-07-2020)

Client Since 1995

Goed werk en vriendelijk personeel. De offerte was correct en snel verstrekt. Piet, Zuid-Scharwoude (27-07-2020)

Client Since 1995

Dit bedrijf komt zijn afspraken na. Dit is een bedrijf met goede en vriendelijke medewerkers. Die kwaliteit toezeggen en ook nakomen. Hans, Oegstgeest (15-03-2020)

Client Since 1995

Ontvang een offerte binnen enkele werkdagen

Direct offerte aanvragen

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Aanvullende informatie (niet verplicht)

Adres

Wat wilt u laten reinigen?

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.
Chat openen