Zelf vloer reinigen

schoonmaak tips en producten

Zelf vloer reinigen

Parket poetsen, marmer polijsten of vloerbedekking reinigen: elk type vloer heeft onderhoud nodig. Een periodieke schoonmaakbeurt, zodat de vloer weer fris ruikt, eruitziet als nieuw en er weer voor langere tijd tegen kan. Voordat u begint met zelf vloer reinigen, kunt u wel wat hulp gebruiken. De vakmensen van SchoneVloeren.nl zijn al jaren gespecialiseerd in het professioneel schoonmaken en weer laten stralen van alle soorten vloeren. Wij denken daarom graag met u mee. En in onze webshop kunt u veilig, gemakkelijk en voordelig de beste schoonmaakproducten voor elk type vloer bestellen!

zelf vloeren reinigen

TIPS

schoonmaaktips voor schoonmaken vloeren en meubels

Adviezen voor schoonmaken van uw eigen vloer

Bekijk onze adviezen voor het grondig schoonmaken van uw eigen vloer. Alle adviezen zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring en netjes verdeeld naar type vloer. Handig om door te nemen voordat u aan het reinigen gaat beginnen. Bedenk dat een frisse of glanzende vloer begint met de beste schoonmaakmiddelen en betrouwbare apparatuur, zoals een goede vloerreiniger. En natuurlijk de kennis om deze zo goed mogelijk toe te passen, vandaar deze tips!

weblog

voorbeelden vloer reiniging uit de dagelijkse praktijk

Nuttige voorbeelden uit de dagelijkse praktijk

Regelmatig schrijven wij artikelen over vloeronderhoud. Daarin deelt ons team voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van het reinigen, polijsten en impregneren van de meest uiteenlopende soorten vloeren. Met een overzicht van onze werkzaamheden en foto’s om het verschil te laten zien van hoe de vloer eruitzag vóór het onderhoud en wat het resultaat is naar het behandelen. Het kan u helpen en misschien zelfs inspireren. Maar bedenk wel: het is zwaar werk!

webshop

SchoneVloeren webshop

De beste schoonmaak­producten online bestelbaar

De beste schoonmaakproducten om zelf uw vloer te reinigen kunt u eenvoudig bestellen via de webshop van SchoneVloeren.nl. Wij leveren alleen merken en middelen, waar onze vakmensen ook professioneel mee werken en die bij het juiste gebruik zorgen voor de mooiste, en meest duurzame, resultaten. Het online kopen van deze producten gaat betrouwbaar en gemakkelijk. Levering uit voorraad: uw bestelling wordt snel, veilig en gratis thuisbezorgd!

Over ons

Gedreven door kwaliteit sinds 1992

Al sinds 1992 laat SchoneVloeren.nl bestaande vloeren weer stralen als nooit tevoren. Wij houden ons bezig met specialistisch onderhoud van allerlei vloeren en het grondig reinigen en desinfecteren van diverse ruimtes en objecten zoals meubels en stoelen, zowel bij u thuis maar ook op kantoren en in openbare ruimtes.

Recente projecten

Klanten aan het woord

“Nadat onze granieten vloer wel heel vies was geworden en hier en daar ook nog lichtelijk was beschadigd, besloten we een professional in te schakelen. Na een korte zoektocht op internet kwamen we uit bij SchoneVloeren.nl. We hebben direct een offerte aangevraagd en zijn heel snel geholpen. De mannen van SchoneVloeren.nl hebben geweldig werk afgeleverd en de vloer ziet er weer als nieuw uit.” Sandy Hoogeveen, Zaandam

Alexandra, Hillegom

“Ik keek al een tijdje aan tegen een vloer die zelf niet meer goed schoon te maken was. Ik heb de hulp van SchoneVloeren.nl ingeschakeld om mijn granieten vloer goed te reinigen en professioneel te polijsten. Vervolgens hebben ze de natuursteen ook geïmpregneerd. Mijn vloer ziet er fantastisch uit en kan weer jaren mee! Ik kan SchoneVloeren.nl iedereen met een natuurstenen vloer aanbevelen.” Niels van de Berg, Uitgeest

Willem, Nijmegen

“De medewerkers van SchoneVloeren.nl zijn echt super! Ze leveren fantastisch werk af en bieden de beste service. Ik wilde mijn granieten vloer zo snel mogelijk laten polijsten en vroeg dus een offerte aan. Tussen mijn offerteaanvraag en de uitvoering van de werkzaamheden zat heel weinig tijd. Ik raad iedereen SchoneVloeren.nl aan.” Raymond Vink, Alkmaar

Martine, Leiden

Ontvang een offerte binnen enkele werkdagen

Direct offerte aanvragen

Of bel:   0251 32 00 40

Uw contactgegevens

Aanvullende informatie (niet verplicht)

Adres

Wat wilt u laten reinigen?

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 4 bestanden uploaden.
Upload eventuele foto's voor een betere inschatting van de werkzaamheden.